Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Mysteriet i Harbor Street

Miniserie: Cedar Cove (5)

Kjære lesere!

Med tanke på at jeg er gift med Cedar Coves privatdetektiv, skulle man kunne tro at jeg liker mysterier. Men det gjør jeg ikke - særlig ikke når de handler om oss. Les mer

129,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Miniserie: Cedar Cove (5)

Kjære lesere!

Med tanke på at jeg er gift med Cedar Coves privatdetektiv, skulle man kunne tro at jeg liker mysterier. Men det gjør jeg ikke - særlig ikke når de handler om oss. Roy har fått flere anonyme kort og beskjeder der avsenderen lurer på om vi angrer på fortiden. Vi fatter ikke hva det betyr.

En mer positiv nyhet er det faktum at vår datter Linnette har flyttet hjem for å begynne å arbeide på den nyåpnede klinikken i byen. For en stund siden var jeg på en veldedighetsauksjon der jeg ordnet det slik at hun fikk en date med Cal Washburn. Han jobber som hestepasser på gården til Cliff Harding, men dessverre er ikke Linnette like entusiastisk for daten som jeg er.

Og siden vi er inne på Cliff, så har han fått et forhold til Grace Sherman igjen. Men det er bare noe av alt det interessante som foregår her i Cedar Cove. Så hvorfor stikker du ikke innom Harbor Street og tar en kopp kaffe, så skal jeg fortelle deg om alt som har hendt!

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150738902
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
50 Harbor Street
Serie
Magiske øyeblikk
Cedar Cove 5

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mysteriet i Harbor Street:

Se flere

Logg inn

Handlekurv