Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Når knopper brister

Halvor bærer på mange hemmeligheter uten at han egentlig vil det selv, og nå synes han det er på tide at Marit får vite sannheten om hvem som er moren hennes. I Tromsø har Sophie fått vite om Henrik og Nelle. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Halvor bærer på mange hemmeligheter uten at han egentlig vil det selv, og nå synes han det er på tide at Marit får vite sannheten om hvem som er moren hennes. I Tromsø har Sophie fått vite om Henrik og Nelle. Sophie lar ektemannen forstå at hun vil skade Nelle dersom han ikke begynner å oppføre seg som den ektemannen hun mener at hun fortjener.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
250
ISBN
9788251645652
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
18 x 11 cm
Serie
Tre søstre 30

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 27.03.2010

– Etter forrige boks dramatikk på liv og død får vi her lese om tiden etterpå og hvordan de forskjellige familiene nå har det. Hendelsen har satt dype spor hos flere, og man må lære å leve med savnet og sorgen. "Når knopper brister" er naturlig nok ikke like dramatisk som den forrige, men tanker, reaksjoner og følelser skildres innsiktsfullt og troverdig. Det er ikke vanskelig å forsvinne inn i boka og leve seg inn i handlingen, enten den nå er om det ene eller det andre. Mange episoder er også fine og rørende. Etter alt som har skjedd i de siste bøkene av vonde og opprørende ting, så finnes det likevel samhold, vennskap og kjærlighet også. Den porsjonen med varme og godhet som finnes i boka gjorde at jeg ofte satt med et lite smil i munnviken mens jeg leste. Det er også fint at barna nå begynner å bli ganske gamle, og tar mer og mer del i handlingen! Det er spennende å følge den oppvoksende generasjon også. Jeg kan ikke huske at noen Tre søstre-bøker har skuffet meg, og det gjør ikke denne heller med den nye kursen som stakes ut.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Når knopper brister:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv