Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Nett av løgner

Helena, Anna og Nikolai er på flukt fra øvrighetens menn, mistenkt for å ha røvet med seg et barn fra Kristiania. Men barnet er Liv, Annas egen datter! Hun har bundet Liv til ryggen med listene, og angsten kryper i blodet. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Helena, Anna og Nikolai er på flukt fra øvrighetens menn, mistenkt for å ha røvet med seg et barn fra Kristiania. Men barnet er Liv, Annas egen datter! Hun har bundet Liv til ryggen med listene, og angsten kryper i blodet. Hun synes at hun kan kjenne forfølgernes pust i nakken.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202536589
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Serie
Flammedans 23

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 15.01.2010

– Det som var litt ekstra morsomt med "Nett av løgner" er at ungene/ungdommene nå begynner å vokse til, og vi får følge dem mer i deres sorger og gleder også. Nye utfordringer og nye konflikter, og det som finnes her var i alle fall både uventet og spennende. Tror jeg ble like overrasket som Ulrikka når det gjelder biten om Marie, og så er jeg veldig spent på hvordan ting vil utvikle seg mellom Lisbeth og Even og Elisa og Richard. Alle disse er små historier som føyer seg fint inn i mellom de voksnes problemer, som blant annet den Anna nå står midt oppi - med anklagene om at hun har røvet Liv fra en kvinne i Kristiania. Dette er jo ting jeg har hørt tatere ble anklaget for før, og det er fint at forskjellige aspekter ved taternes liv og situasjon blir brukt i serien. Handlingen var som vanlig en fin blanding mellom kjærlighet, frykt og hat, sorg og avmakt, spenning og små uventede hendelser som løfter handlingen. En hendelse jeg har ventet en stund på nå skjer endelig også, og den var et lite høydepunkt! Igjen er forvetningene og nysgjerrigheten til fremtidlige bøker sterk.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Nett av løgner:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv