Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Norahs eventyr ; Den rette for meg

Norahs eventyr
Miniserie: Sommeren i Orchard Valley (3/3)
I det siste har Norah Bloomfield følt seg ensom og forlatt. Faren hennes har kommet seg etter hjerteinfarktet, og søstrene Valerie og Stephanie er opptatt med bryllupsplanene sine. Les mer

79,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Norahs eventyr
Miniserie: Sommeren i Orchard Valley (3/3)
I det siste har Norah Bloomfield følt seg ensom og forlatt. Faren hennes har kommet seg etter hjerteinfarktet, og søstrene Valerie og Stephanie er opptatt med bryllupsplanene sine. Men så dukker en mann opp i Orchard Valley. Eller snarere ned, siden Rowdy Cassidy styrter med flyet sitt. Han blir fraktet i ambulanse til sykehuset - og rett inn i Norahs liv. I alle årene som sykepleier har hun aldri truffet en vanskeligere type. Men heller ingen som er så uimotståelig!

Den rette for meg
Miniserie: Kjærlighetens ABC (1/2)
Stacey og søsterens firma Feriehjelpen har blitt en stor suksess. Jobben består i å reise sammen med familier for å passe barna deres mens de har ferie, og siden søstrenes høyeste drøm er å oppleve verden, føles det ikke som noe offer stadig å være på reisefot. Men da Stacey sitter på flyet til Spania sammen med klienten Luis og hans tvillingsønner, er hun helt uforberedt på det som venter. Lengselsfulle blikk og dans i den varme sommernatten har nemlig aldri vært en del av jobben hennes.

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150732917
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Norah ; The Nanny and the Boss's Twins
Serie
Romantikk
Kjærlighetens ABC 1
Sommeren i Orchard Valley 3

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Norahs eventyr ; Den rette for meg:

Se flere

Logg inn

Handlekurv