Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Odel

Plutselig står Ingrid og barna på bar bakke. Selv om Aile er langt borte, føler hun at hjertesøsteren trenger henne. På Flomslett har Andreas Ness flyttet inn, og han har et godt øye til Ingrid. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Plutselig står Ingrid og barna på bar bakke. Selv om Aile er langt borte, føler hun at hjertesøsteren trenger henne. På Flomslett har Andreas Ness flyttet inn, og han har et godt øye til Ingrid.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788251639453
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Format
18 x 11 cm
Serie
Tre søstre 27

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 02.02.2010

– "Tre søstre"-serien fornyer seg selv stadig, noe som denne boka er et godt eksempel på. Samtidig holdes det fast ved noe av det gamle også i bakgrunnen. Spesielt i den siste tredjedelen av boka så fløy sidene avgårde. Dramatiske hendelser med uvisst utfall kommer som perler på en snor. Jeg fikk nesten lyst til å skumlese bare for å få med meg ting fortest mulig siden handlingen var så spennende! Flere karakterer som ikke har vært i sentrum for handlingen på en stund dukker opp igjen, og en godt voktet hemmelighet er nær ved å bli avslørt. Flere relasjoner mellom enkelte karakterer forsterkes eller endres også i løpet av boka, og med det nye som bringes på banen skal det bli veldig spennende å se videre hva som vil skje, spesielt med Ingrid og hennes familie. Man kan aldri spå for sikkert hva som vil skje i denne serien, og det er noe av det jeg liker veldig godt med den. "Odel" er en velskrevet bok med levende handling, som atter en gang holder meg fast til boka er utlest.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Odel:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Handlekurv