Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Rystelser

På vei til neset stopper Ingrid på Jakobvollen for å se hvordan det står til med Alice og Hank. Lite vet hun om hvor skjebnesvangert dette besøket skal bli for dem alle sammen . Det har blitt lyst for Ingrid og Gjermund, og Andreas Ness på Flomslett forstår at han må se seg om etter et annet koneemne . Les mer

89,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
På vei til neset stopper Ingrid på Jakobvollen for å se hvordan det står til med Alice og Hank. Lite vet hun om hvor skjebnesvangert dette besøket skal bli for dem alle sammen . Det har blitt lyst for Ingrid og Gjermund, og Andreas Ness på Flomslett forstår at han må se seg om etter et annet koneemne .

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788251676038
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Serie
Tre søstre 29

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 09.02.2010

– De første sidene i bok nummer 29 snur nok en gang ting på hodet, og forandrer livet på Jakobvollen og skrinlegger planer og drømmer. Men det er siste del av boka som er den virkelig store spenningstoppen! Jeg satt og bet negler og frøs nedover ryggen og krysset fingre og var fullstendig inni boka og dens handling mens jeg leste. Sidene ble lest i en rasende fart, selv om jeg på en måte ikke ville lese videre heller, og gruet meg for hva sidene ville avsløre. Men jeg måtte jo bare lese likevel for å få visshet. Det har jo skjedd så mye vondt rundt Ingrid og flere av de andre karakterene i de siste bøkene i denne serien, og de siste kapitlene i boka er fryktelig vonde. Sorgen og avmakten er til å ta å føle på, skildringene er alltid dype og realistiske. Bøkene gjør inntrykk på meg og de "sitter i" lenge etterpå, spesielt denne boka har gjort det i dagene etter at jeg lest den. Og det er jo nettopp bøker som greier å vekke sterke følelser, på både godt og vondt, som gir meg de beste leseopplevelsene.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Rystelser:

Se flere

Logg inn

Handlekurv