Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Seljas drøm

Husmannsdatteren Selja forelsker seg i Olai. Sammen drømmer de om et liv på Eikegården, men begge har en fortid som står i veien for en lykkelig fremtid. Når odelsgutten Mads i tillegg bryter alle regler og frir til Selja, må hun ta et vanskelig valg. Les mer

49,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Husmannsdatteren Selja forelsker seg i Olai. Sammen drømmer de om et liv på Eikegården, men begge har en fortid som står i veien for en lykkelig fremtid. Når odelsgutten Mads i tillegg bryter alle regler og frir til Selja, må hun ta et vanskelig valg. Kan hun fylle rollen som husfrue på den store Olsrudgården? Og hva er viktigst - familiens beste eller den store kjærligheten? - Du er vakker i kveld. Øynene hans lyste mot henne. - Håret som flommer nedover ryggen, litt krøllet av den fuktige luften... Øynene dine... Du ser ut som en hulder, vet du det? Jeg har tenkt slik om deg helt siden jeg fant deg i tjernet. Ingen kan se slik ut og bare være en vanlig jente.

Medlemsvurdering:
Jeg ble fanget fra første kapittel. Språket er så levende og flott, det er lett å leve seg inn i Seljas historie. Historien drives frem på en frisk, spennende og samtidig engasjerende måte ved å følge Selja og menneskene i hennes liv både sammen og hver for seg. Jeg koser meg med hver bok, og gleder meg til neste.

Hege

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
219
ISBN
9788251691499
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
18 x 11 cm
Serie
Eikegården 1

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hege – 06.11.2015

– Jeg ble fanget fra første kapittel. Språket er så levende og flott, det er lett å leve seg inn i Seljas historie. Historien drives frem på en frisk, spennende og samtidig engasjerende måte ved å følge Selja og menneskene i hennes liv både sammen og hver for seg. Jeg koser meg med hver bok, og gleder meg til neste.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Seljas drøm:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Morild

Stine Langtangen
Paperback 
119,-
 

Edelmot

Victor Sotberg
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv