Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skjebnespill

Hvem er kvinnen som sniker seg mellom de dystre husene på prestegården? Ondskapen stikker langt dypere enn Sunniva aner, og fiendene er andre enn hun først trodde. Hun slites mellom håp og kjærlighet, og innser snart at hun må kjempe mot sterke krefter, skal hun få festermannen og Elvestad tilbake. Les mer

179,-
Nedlastbar lydbok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hvem er kvinnen som sniker seg mellom de dystre husene på prestegården? Ondskapen stikker langt dypere enn Sunniva aner, og fiendene er andre enn hun først trodde. Hun slites mellom håp og kjærlighet, og innser snart at hun må kjempe mot sterke krefter, skal hun få festermannen og Elvestad tilbake. Det hun ikke vet, er at også Anders dreng befinner seg i en kamp på liv og død - et sted langt borte. "Anders grøsset av ubehag. Slik måtte det lukte i et gammelt gravkammer: kald væte, mugg og forråtnelse. Men han var ikke død, noen holdt ham i live. Hvorfor? Hva ville disse fremmede menneskene ham? Han skottet ned i stretet dypt der nede. Det var først når solen mistet makten, at han pleide å løfte bort lemmene. Han kjente friheten lokke i brisen når den smøg seg inn og kjølte ham. Det var da alle spørsmålene kom, og lengten etter Sunniva."

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202695361
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Serie
Sagaen om Sunniva 3

Lytt til utdrag

Kunders vurdering

t
tonemor – 15.12.2009

– Allerede i løpet av de første sidene avdukes en liten overraskelse som trekker meg inn i boka, og straks gjør Sunnivas fremtid mer uviss og komplisert. Hun står brått overfor et valg som gir henne helt forskjellige fremtidsutsikter, alt etter hva hun velger. Handlingen tar stadig nye veier og kommer med uventede avsløringer og nye utfordringer, og det er vanskelig å gjette hva som kan skje i hvert kapittel. I noen få kapitler får vi også lese om Sunnivas søster Ragnhild (ikke så veldig interessant ennå, men jeg ser fram til gjenforeningen som forhåpentligvis kommer), og om drengen Anders og hans opplevelser langt borte fra Norge. Vi får endelig vite litt om hva som har skjedd med ham, og det var ikke akkurat som forventet, i alle fall ikke når det gjelder tilholdssted. Men hvem har sagt at en middelalderserie kun kan ha handling fra Norge eller Norden? Anders' skjebne er fortsatt dunkel, og det skal bli spennende å se hva akkurat dette vil utvikle seg til. "Skjebnespill" avsluttes med en ny hindring for Sunniva, og fremtiden ser mørk og vanskelig ut. Det blir spennende å lese videre og se om Sunniva greier seg gjennom all motgangen!

t
tonemor – 28.11.2009

– Allerede i løpet av de første sidene avdukes en liten overraskelse som trekker meg inn i boka, og straks gjør Sunnivas fremtid mer uviss og komplisert. Og dette er ikke den eneste overraskelsen Sunniva får i løpet av den tiden vi følger henne. Handlingen tar stadig nye veier og kommer med uventede avsløringer og nye utfordringer, og det er vanskelig å gjette hva som kan skje i hvert kapittel. Vi får også lese om Sunnivas søster Ragnhild (ikke så veldig interessant ennå, men jeg ser fram til gjenforeningen som forhåpentligvis kommer), og om drengen Anders og hans opplevelser langt borte fra Norge. Hans skjebne var ikke akkurat som forventet, i alle fall ikke når det gjelder tilholdssted. Men hvem har sagt at en middelalderserie kun kan ha handling fra Norge eller Norden? Jeg er i alle fall veldig nysgjerrig på hva som er planlagt videre! Utfordringene som er til stede akkurat nå i handlingen interesserer meg, og det er mange forskjellige ting jeg setter pris på i denne serien og som gjør det lett å glede seg til å følge Sagaen om Sunniva videre. Nok en god femmer.

t
tonemor – 26.10.2009

– Allerede i løpet av de første sidene avdukes en liten overraskelse som trekker meg inn i boka, og som straks gjør Sunnivas fremtid mer uviss og komplisert. Og dette er ikke den eneste overraskelsen Sunniva får i løpet av den tiden vi følger henne. Handlingen tar stadig nye veier og kommer med uventede avsløringer og nye utfordringer, og det er vanskelig å gjette hva som kan skje i hvert kapittel. Vi får også lese om Sunnivas søster, Ragnhild (ikke så veldig interessant ennå, men jeg ser fram til gjenforeningen som forhåpentligvis kommer), og om drengen Anders og hans opplevelser langt borte fra Norge. Vi får endelig vite litt om hva som har skjedd med ham, og det var ikke akkurat som forventet, i alle fall ikke når det gjelder tilholdssted. Jeg er i alle fall veldig nysgjerrig på hva som er planlagt her! "Skjebnespill" avsluttes med en ny hindring for Sunniva, og fremtiden ser mørk og vanskelig ut. Så lenge handlingen fortsetter å være variert ellers og vanskelighetene ikke trekkes ut i det uendelige eller repeteres, så gjør det ingenting med motgang for min del. Utfordringene som er til stede akkurat nå interesserer meg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skjebnespill:

Fanget

Mariela Årsandøy
Innbundet 
272,- 299,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv