Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skjebnetid

Selja prøver å venne seg til tanken på å bli husfrue på Olsrudgården. Men med misunnelige tjenestejenter og en svigerfar som ikke aksepterer henne, blir hverdagen alt annet enn enkel. Lengselen etter Olai er like sterk, og Selja klarer verken å være takknemlig eller lykkelig. Les mer

119,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Selja prøver å venne seg til tanken på å bli husfrue på Olsrudgården. Men med misunnelige tjenestejenter og en svigerfar som ikke aksepterer henne, blir hverdagen alt annet enn enkel. Lengselen etter Olai er like sterk, og Selja klarer verken å være takknemlig eller lykkelig. - Du kan mye om gården allerede, og kokka har god tid til å lære deg resten. Det er trist at min salige mor ikke blir den som lærer deg å bli den nye husfrua, men slik har det blitt. Selja nikket og forsøkte å samle tankene om det som ventet henne, men det var vanskelig. Olais ansikt dukket opp for henne uansett hva hun tenkte på.

Medlemsvurdering:
Med handling lagt til Kongsbergområdet, med detaljinnsikt i både gårdsdrift, seterliv og gruvedrift, og med karakterer som presenterer fortellingen på en interessant og spennende måte blir dette en god leseopplevelse. Har blitt stor tilhenger av denne serien. Anbefales!

Hege

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
251
ISBN
9788251691505
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
18 x 11 cm
Serie
Eikegården 2

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hege – 06.11.2015

– Med handling lagt til Kongsbergområdet, med detaljinnsikt i både gårdsdrift, seterliv og gruvedrift, og med karakterer som presenterer fortellingen på en interessant og spennende måte blir dette en god leseopplevelse. Har blitt stor tilhenger av denne serien. Anbefales!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skjebnetid:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Morild

Stine Langtangen
Paperback 
119,-
 

Edelmot

Victor Sotberg
Innbundet 
288,- 329,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv