Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skrømt

Et sted langs Sognefjorden, 1347 - Astrids nyfødte sønn skal bæres frem til dåpen, og Live får det ærefulle oppdraget å være gudmor til den lille. Men omstendighetene rundt barnets tilblivelse går ikke upåaktet hen. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Et sted langs Sognefjorden, 1347 - Astrids nyfødte sønn skal bæres frem til dåpen, og Live får det ærefulle oppdraget å være gudmor til den lille. Men omstendighetene rundt barnets tilblivelse går ikke upåaktet hen. Eirill får tatt i bruk det hun har lært av Gygri da Sverre har et uhell med øksen, og på Stuphedla foregår det både merkelige og skremmende ting. Er det Vigleik som går igjen?

- Om det ikke er spor, la Tideke til, - frykter jeg at vi har en gjenganger på gården. Vi hørte alle at det banket på. Selv i det halvmørke rommet og gjennom slørete, tårevåte øyne så Live at Sverre krympet seg og ble blek i ansiktet. - Nådige Herre, hvisket Åsa. - Hvem skulle hjemsøke oss? - Jeg vet ikke, svarte Nikulas og satte øksen tilbake ved grua. - Men jeg tror vi skal be Jaran male tjærekors over alle dørene på gården i morgen for å være sikre.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202822897
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Skrømt
Serie
Søstre 5

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skrømt:

Fanget
Ny!

Fanget

Mariela Årsandøy
Innbundet 
272,- 299,-
 
Angst
Ny!

Angst

Annikki Øvergård
Nedlastbar lydbok 
179,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv