Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Skygger fra fortiden

Familievennen Wang-Olafsen har gjort undersøkelser om familien til Elise, og kommer med nyheter til henne. Var ikke faren tater likevel?

En kveld står Sebastian utenfor døren deres. Han har funnet veien opp til dem etter å ha rømt fra moren nede i byen. Les mer

119,-
Sendes innen 3 virkedager
Familievennen Wang-Olafsen har gjort undersøkelser om familien til Elise, og kommer med nyheter til henne. Var ikke faren tater likevel?

En kveld står Sebastian utenfor døren deres. Han har funnet veien opp til dem etter å ha rømt fra moren nede i byen. Da han skal legge seg om kvelden, ser Elise merker på kroppen hans som viser hva Signe er i stand til å gjøre.

«Min gode venn Asle Diriks druknet seg i Akerselven på grunn av rykter en ondsinnet kvinne hadde satt ut om ham.» Signe så hånlig på henne. Elise reiste seg og gikk rolig ut av stuen uten å verdige Signe så mye som et blikk. Men da hun kom ut på gangen, hastet hun ut på tunet. Vakthunden bjeffet av glede, og slikket henne på kinnet. «Takk, Burre,» mumlet hun mens tårene dryppet ned i pelsen hans. «Akkurat nå trengte jeg trøst. Jeg kan ikke la barna eller herr Ringstad se meg slik. Du er den eneste jeg kunne gå til.»

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
253
ISBN
9788202303228
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2009
Originaltittel
Skygger fra fortiden
Format
18 x 11 cm
Serie
Sønnavind 33

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Skygger fra fortiden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv