Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sogneprestens dom

Når doktor Holm sier at han ikke kan gjøre Jørgen frisk, bestemmer Anna seg for å oppsøke kirken.

Kanskje Herren vil høre hennes bønn? Magda har fortalt henne at sognepresten er nærmere Gud enn vanlige folk, men når han dukker opp, snakker han med djevelske ord. Les mer

119,-
Sendes innen 3 virkedager
Når doktor Holm sier at han ikke kan gjøre Jørgen frisk, bestemmer Anna seg for å oppsøke kirken.

Kanskje Herren vil høre hennes bønn? Magda har fortalt henne at sognepresten er nærmere Gud enn vanlige folk, men når han dukker opp, snakker han med djevelske ord.

Detaljer

Forlag
Damm
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788204137937
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2007
Format
18 x 11 cm
Serie
Flammedans 17

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 10.01.2009

– "Sogneprestens dom" handler for det meste om Jørgen og Annas liv sammen på gården nå som Jørgen har blitt sykere, men vi får også lese mer om Christian og Turid i løpet av boka. Spesielt sistnevnte historie engasjerer meg veldig, og jeg skulle gjerne sett handlingen litt annerledes. Spennende lesning er det uansett. Jeg liker også at synsviklene er flere nå, enn hva det var tidligere i serien. Det skaper variasjon, men er også med på å gjøre meg bedre kjent med de forskjellige karakterene. "Sogneprestens dom" er ikke noen lystig bok akkurat. Det skjer mye vondt og trist her, og spesielt den urettferdige behandlingen Anna og Christian opplever som tatere gjør meg både sint og lei meg. Spesielt siden dette ikke er oppdiktet, men at folk virkelig så på de reisende som avskum og mindreverdige. "Flammedans"-serien har lært meg mye om taternes liv og skikker som jeg ikke visste noe om før jeg leste bøkene, og jeg koser meg med hver nye bok jeg tar fatt på. Dessuten skiller den seg ut i forhold til andre serier også siden den tar utgangspunkt i et helt annet miljø og andre karakterer, på en positiv måte.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sogneprestens dom:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv