Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Spionen

roman

«Coelho kaster nytt lys over en livshistorie, men vi sitter igjen med følelsen av at ingen helt har fått taket på henne ennå. Mata Hari forblir et mysterium»

KK

Hennes eneste forbrytelse var å være en fri og selvstendig kvinne Da Mata Hari kom til Paris, hadde hun bare det hun gikk og sto i. Snart ble hun feiret som den mest elegante kvinnen i byen. En danser som sjokkerte og gledet publikum, en kurtisane som var fortrolig med tidens rikeste og mektigste menn. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Hennes eneste forbrytelse var å være en fri og selvstendig kvinne Da Mata Hari kom til Paris, hadde hun bare det hun gikk og sto i. Snart ble hun feiret som den mest elegante kvinnen i byen. En danser som sjokkerte og gledet publikum, en kurtisane som var fortrolig med tidens rikeste og mektigste menn. Men da mistenksomheten som gjennomsyrte et krigsherjet land tok overhånd, kom Mata Haris livsstil i søkelyset. I 1917 ble hun anholdt på hotellrommet sitt på Champs Élysées og anklaget for spionasje. Gjennom Mata Haris siste brev forteller Spionen den uforglemmelige historien om en kvinne som brøt tidens konvensjoner og betalte dyrt for det. «Jeg vet ikke om man i fremtiden kommer til å minnes meg, men jeg håper man i så fall ikke vil oppfatte meg som et offer, men som en som var modig i all sin ferd og uten frykt betalte prisen som måtte betales.»

Detaljer

Forlag
Bazar
Språk
Bokmål
ISBN
9788280878007
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
A espiã

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Coelho kaster nytt lys over en livshistorie, men vi sitter igjen med følelsen av at ingen helt har fått taket på henne ennå. Mata Hari forblir et mysterium»

KK

«Det er ikke ueffent gjort, sidene flyr. Her er både fine tidsbilder fra Paris da byen har verdens hovedstad og nok av coelhelske livsvisdomsbetraktninger.»

A- magasinets krimekspert Aslak Nore

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spionen:

Renny

Mazo De la Roche
Nedlastbar lydbok 
149,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv