Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Spionen

en roman om Mata Hari

«Det er ikke ueffent gjort, sidene flyr. Her er både fine tidsbilder fra Paris da byen har verdens hovedstad og nok av coelhelske livsvisdomsbetraktninger.»

A- magasinets krimekspert Aslak Nore

Paulo Coelhos roman Spionen er basert på de faktiske hendelsene rundt Mata Hari, en av verdens mest myteomspunne kvinner. Mata Hari ble dømt som spion og henrettet under 1. verdenskrig. Hun var en berømt kurtisane og danser, og nær venn med tidens mektigste og rikeste menn. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Paulo Coelhos roman Spionen er basert på de faktiske hendelsene rundt Mata Hari, en av verdens mest myteomspunne kvinner. Mata Hari ble dømt som spion og henrettet under 1. verdenskrig. Hun var en berømt kurtisane og danser, og nær venn med tidens mektigste og rikeste menn. Hun stilte seg utenfor de rådende moralske og politisk korrekte normene, noe hun skulle betale dyrt for. Mens hun ventet på dommen i fengselet i Paris, fikk hun innvilget sitt ønske om penn og papir for å skrive brev. Spionen skildrer Mata Haris liv gjennom brevene fra fengselet - fra barndommen i en liten nederlandsk landsby til de ulykkelige årene som hustru til en alkoholisert offiser på Java og til slutt kjendistilværelsen i Frankrike. «Jeg vet ikke om man i fremtiden kommer til å minnes meg, men jeg håper man i så fall ikke vil oppfatte meg som et offer, men som en som var modig i all sin ferd og uten frykt betalte prisen som måtte betales.»

Detaljer

Forlag
Korall forlag
Språk
Bokmål
ISBN
9788202590741
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017
Originaltittel
A espiã

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Det er ikke ueffent gjort, sidene flyr. Her er både fine tidsbilder fra Paris da byen har verdens hovedstad og nok av coelhelske livsvisdomsbetraktninger.»

A- magasinets krimekspert Aslak Nore

«Coelho kaster nytt lys over en livshistorie, men vi sitter igjen med følelsen av at ingen helt har fått taket på henne ennå. Mata Hari forblir et mysterium»

KK

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Spionen:

Renny

Mazo De la Roche
Nedlastbar lydbok 
149,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv