Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Svik

På Jakobvollen sliter Stina og Iver i ekteskapet. Iver er ulykkelig. Han vet nå at Stina ikke giftet seg av kjærlighet, men kun av praktiske årsaker. I sin fortvilelse betror han seg til den vakre enkefruen Laura Nilsdatter, som trøster ham på alle måter … Ingrid og Aron har flyktet i all hast med lille Marit. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
På Jakobvollen sliter Stina og Iver i ekteskapet. Iver er ulykkelig. Han vet nå at Stina ikke giftet seg av kjærlighet, men kun av praktiske årsaker. I sin fortvilelse betror han seg til den vakre enkefruen Laura Nilsdatter, som trøster ham på alle måter … Ingrid og Aron har flyktet i all hast med lille Marit. Endelig skal de få det livet de har drømt om. Men tilværelsen i det karrige fiskeværet utenfor Hammerfest blir langt mer strevsomt enn Ingrid hadde tenkt seg. Og plutselig skjer det som forandrer alt …

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted forlagene
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788250957084
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2006
Format
18 x 11 cm
Serie
Tre søstre 5

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

J
J – 15.03.2007

– Det er en vanskelig tid på Jakobvollen. Iver og Stina sliter med ekteskapet og Iver er nå klar over at Stina ikke giftet seg av kjærlighet, men fordi det var den beste løsningen for å kunne gi Ailes datter Marit en god oppvekst. I fortvilelse har i tillegg Iver innrømmet at han har fått trøst av enka Laura Nilsdatter. Ingrid og Aron har flyktet. Med seg har de Marit. De gleder seg til å starte på nytt i fiskeværet utenfor Hammerfest, men det blir ikke helt som planlagt og en plutselig hendelse gjør situasjonen veldig vanskelig. Dette er nok en lettlest og god bok fra Bente Pedersen. Absolutt verdt å følge med videre i serien.

N
Nini – 15.09.2006

– Ingrid, Aile og Stina har sitt å stri med på ulike hold. Stinas ekteskap er heller kaldt etter at ektemannen fikk høre hovedgrunnen til at de giftet seg. For familiens del presenterer de et akseptabelt ytre, men ting er ikke som de skal være. Ingrid er lykkelig over å være sammen med kjæresten, men livet på reise med et lite barn er ikke enkelt for ei beskyttet bondedatter fra Målselv. Aile og resten av siidaen er på vei til sommerbeite i Norge. Ailes hovedmål er allikevel gården i Målselv hvor hun omsider skal få høre nytt om datteren. Det var langt verre enn hun trodde å gi opp sitt eget blod og kjøtt. Sjøl om Stina og Ingrid har lovet datteren hennes et bedre liv enn det hun sjøl har mulighet til. Anbefales! Men sørg for å lese serien fra begynnelsen av.

r
ringetone – 09.09.2006

– Denne boka ble ikke helt som jeg hadde håpet. Jeg hadde håpet at Ingrid og Aron ville få det fint med lille-jenta, men her er det ikke gods og grønne skoger som venter dem når de ankommer Hammerfest og på reisen videre. Samtidig dukker det opp også andre problemer, som gjør det vanskelig for dem. Grei lesing, forfatteren beskriver situasjonen og følelsene godt synes jeg. Spesielt midt-delen av boka falt i smak til meg. Her sker det noe veldig dramatisk og stygt som holder spenningen oppe. Håper virkelig ting ordner seg. Vi får også lese mer om ekteskapet til Stina og Iver, som heller ikke er noen lystig lesing. Samtidig er Stina ei jente som jeg liker veldig godt, den ene episoden med åkerryddingen i boka forandrer ikke på det, tvert imot! Litt av et kvinnfolk! Samlet er boka ikke så utrolig spennende selv om det er noen dramatiske partier her, men det er underholdende lesing. Jeg liker godt å følge livet til folket på Jakobvollen, i Tromsø og livet til samejenta Aile, og lever meg bestandig inn i hver bok jeg leser i "Tre søstre".

Oppdag mer

Bøker som ligner på Svik:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv