Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Tjue ønsker

Miniserie: Blossom Street (del 5)

Hva ønsker du deg mest av alt?

Det Anne Marie Roche vil, er å finne lykken igjen. Hun er 38, barnløs, er nylig blitt enke og ensom. Hun driver en godt likt bokhandel i Blossom Street i Seattle, men til tross for den yrkesmessige fremgangen, føler hun seg tom. Les mer

129,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Miniserie: Blossom Street (del 5)

Hva ønsker du deg mest av alt?

Det Anne Marie Roche vil, er å finne lykken igjen. Hun er 38, barnløs, er nylig blitt enke og ensom. Hun driver en godt likt bokhandel i Blossom Street i Seattle, men til tross for den yrkesmessige fremgangen, føler hun seg tom.

På Valentinsdagen møtes Anne Marie og noen andre enker i ulike aldre for å feire - håpet. De bestemmer seg for å skrive hver sin liste med tjue ønsker, noe de alltid har ønsket å gjøre, men som det aldri er blitt noe av. Anne Maries liste inneholder: å bli forelsket igjen, å reise til Paris og å gjøre noe for noen andre.

Da hun stiller opp som lunsjvenn på en skole, kommer åtte år gamle Ellen inn i livet hennes. Samtidig som Ellen hjelper Anne Marie med å gjøre ferdig listen med ønsker, får de begge oppleve at drømmer kan bli virkelighet - men ikke nødvendigvis på den måten man først har tenkt seg.

Detaljer

Forlag
Harlequin / HarperCollins Nordic
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9789150736120
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Twenty wishes
Serie
Blossom street 5
Magiske øyeblikk

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tjue ønsker:

Se flere

Logg inn

Handlekurv