Rabattkode: snartjul for -25% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Truende skyer

Romanserien starter i 1888 og handlingen er lagt til Kirkenes. Vi møter den 23 år gamle enslige moren Karoline som flytter fra Østerdalen til morens familie på gården Fredheim i Finnmark. Vi følger Karoline gjennom begivenhetsrike år fylt med kjærlighet, vennskap og rikdom, men også sykdom og sjalusi. Les mer

109,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Romanserien starter i 1888 og handlingen er lagt til Kirkenes. Vi møter den 23 år gamle enslige moren Karoline som flytter fra Østerdalen til morens familie på gården Fredheim i Finnmark. Vi følger Karoline gjennom begivenhetsrike år fylt med kjærlighet, vennskap og rikdom, men også sykdom og sjalusi.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788251645720
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
18 x 11 cm
Serie
Karoline 3

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

t
tonemor – 28.07.2010

– Lettlest lesestoff på en avslappende og varm sommerdag. Lun humor, nye bekjentskaper, intriger og ulike hverdagsproblemer er noe av det vi møter i boka. Noen av de allerede eksisterende konfliktene fra de to første bøkene videreføres i denne, men andre dukker også opp. Jeg må nevne at det var skuffende at det jeg virkelig ivret å lese om etter forrige bok, plutselig ble avblåst i denne boka. Får håpe den tråden tas opp igjen senere! Denne gangen utviklet enkelte deler av handlingen seg som forventet, og selv om boka aldri var kjedelig eller treg på noe vis, så var ikke spenningen og framgangen så høy som tidligere. Summa summarum føltes boka litt svakere enn nummer to. Likevel gikk den raskt unna, og jeg liker karakterene som befolker serien og samspillet dem imellom. De samiske innslagene, en smule uforutsigbar galskap og den videre jakten etter rikdom er fortsatt noe av det jeg likte best. Cliffhangeren var som ventet og ble gjettet tidlig, men etter at siste side nå er lest, er det fortsatt flere ting som jeg venter på skal utspille seg eller som jeg har spørsmål til. Interessen har derfor ikke kjølnet. Sterk 3-er.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Truende skyer:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv