Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vennskapsbånd

Selv om fru Amalie trenger henne, er Selja usikker på hvor lenge det er trygt å oppholde seg på Wesselgården. Hun frykter både lensmannens menn, Mads - og ikke minst folket på Eikegården. I øyekroken så hun en mann komme gående mot dem. Les mer

119,-
Sendes innen 3 - 10 dager
Selv om fru Amalie trenger henne, er Selja usikker på hvor lenge det er trygt å oppholde seg på Wesselgården. Hun frykter både lensmannens menn, Mads - og ikke minst folket på Eikegården. I øyekroken så hun en mann komme gående mot dem. Det var nok drengen på Eikegården som ville hente Karin, og reise hjem igjen. Karin så ham også. - Du har nok lurt Amalie og Borge, hvisket hun. - Men du lurer verken meg eller Anna-Greta. Vi har begge forstått hvem du er for en!

Medlemsvurdering:
Dette er en flott serie som er både spennende og interessant. Koser meg i sofakroken og tar meg i å håpe og lage egne ønsker for hva som skal skje videre. Leter du etter en serie å begynne på er dette et absolutt godt valg.

Hege

Detaljer

Forlag
Bladkompaniet
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
251
ISBN
9788251691536
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Format
18 x 11 cm
Serie
Eikegården 5

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

H
Hege – 06.11.2015

– Dette er en flott serie som er både spennende og interessant. Koser meg i sofakroken og tar meg i å håpe og lage egne ønsker for hva som skal skje videre. Leter du etter en serie å begynne på er dette et absolutt godt valg.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vennskapsbånd:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Morild

Stine Langtangen
Paperback 
119,-
 

Oda!

Ketil Bjørnstad
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv