Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den nye gleden med skjeden

alt du trenger å vite om underlivet

«Velskrevet og vittig om kvinners seksualitet»

Fædrelandsvennen

Gleden med skjeden kom ut i 2017 og har blitt et referanseverk om kvinners seksuelle helse både i Norge og verden. Den er oversatt til 36 språk og har solgt over en halv million eksemplarer.
Den offentlige samtalen om kvinnehelse har endret seg mye på seks år, noe denne boken har vært med på å bidra til. Les mer

390,-

429,- Spar: 39,-

Sendes innen 1 virkedag
Gleden med skjeden kom ut i 2017 og har blitt et referanseverk om kvinners seksuelle helse både i Norge og verden. Den er oversatt til 36 språk og har solgt over en halv million eksemplarer.
Den offentlige samtalen om kvinnehelse har endret seg mye på seks år, noe denne boken har vært med på å bidra til. Også den medisinske utviklingen har gått fremover, og denne reviderte utgaven er oppdatert med ny kunnskap og forskning og utvidet med flere nye kapitler.
Den nye Gleden med skjeden inneholder alt du trenger å vite om underlivet. Her vil du lære om klitoris sin dype hemmelighet, den ville hormondansen som styrer mensen og hvordan prevensjon fungerer i kroppen. Du blir også kjent med en rekke vanlige kvinnesykdommer. Boken gir svar på spørsmålene som det ofte er vanskelig å stille, på en lettlest og morsom måte.

Medlemsvurdering:
Nina og Ellen har skrevet en lett forståelig, engasjerende og informativ bok som alle burde lese. De setter lys på, og forklarer mange 'mysterier' om kvinnekroppen. Drypp, lekkasje og renhold t. eks. der boka forklarer hvordan skjeden er selvrensende. Med andre fakta, noe lite kjent og noe som er helt ny kunnskap, er boka komplett med morsomme illustrasjoner tegnet av Tegnehanna.

Anne Kristine Mediå

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
286
ISBN
9788203397271
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
22 x 15 cm
Nr
8212287

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Velskrevet og vittig om kvinners seksualitet»

Fædrelandsvennen

«Engasjement og kunnskap, snert og humor gjør «Gleden med skjeden» til en lettlest, morsom, svært lærerik bok, som viser at det ikke er flaut å snakke om tissen.»

Dagsavisen

Kunders vurdering

A
Anne Kristine Mediå – 25.07.2023

– Nina og Ellen har skrevet en lett forståelig, engasjerende og informativ bok som alle burde lese. De setter lys på, og forklarer mange 'mysterier' om kvinnekroppen. Drypp, lekkasje og renhold t. eks. der boka forklarer hvordan skjeden er selvrensende. Med andre fakta, noe lite kjent og noe som er helt ny kunnskap, er boka komplett med morsomme illustrasjoner tegnet av Tegnehanna.

P
Prilla – 15.12.2019

– En rett og slett fantastisk bok som antakelig vil hjelpe tusenvis av kvinner der ute. Boken forteller i detalj og alle tingene en kvinne trenger å vite om underlivet sitt. De skriver om alt fra personlige grenser til prevensjonsmidler. Alt dette kombinerer de til en flott liten bok som man kan lese om og om igjen hvis det er ting man lurer på. Boken lærer deg mer om ditt eget underliv i en liten bok, enn de fleste lærer av den pålagte seksualundervisningen i 5. og 10. klasse. Den er virkelig en herlig bok som man godt kunne gitt ut på skolen som pensum. Selv om det som står i boken kan virke fremmed for mange så er den full av informasjon som alle kvinner, og menn, burde kunne. Jeg unner virkelig alle denne vidunderlige lesningen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den nye gleden med skjeden:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Barndom

Kristin von Hirsch
Innbundet 
272,- 299,-
 

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-

Syklusboka

Mathilde Okkenhaug Pilskog
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv