Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gleden med skjeden

alt du trenger å vite om underlivet

«Velskrevet og vittig om kvinners seksualitet»

Fædrelandsvennen

Er du sikker på at du kjenner ditt eget underliv?

Selv om kvinnens kjønnsorganer ikke akkurat er en ny oppdagelse, er det utrolig mye kvinner ikke vet om sin egen kropp. Vet du egentlig hvorfor mensen gjør vondt? Finnes jomfruhinnen? Hvorfor sliter du med å få orgasme? Hvor lenge kan du vente med å få barn? Ved å kombinere kjent medisinsk kunnskap med ny forskning, inneholder «Gleden med skjeden» alt du trenger å vite om underlivet. Les mer

169,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Er du sikker på at du kjenner ditt eget underliv?

Selv om kvinnens kjønnsorganer ikke akkurat er en ny oppdagelse, er det utrolig mye kvinner ikke vet om sin egen kropp. Vet du egentlig hvorfor mensen gjør vondt? Finnes jomfruhinnen? Hvorfor sliter du med å få orgasme? Hvor lenge kan du vente med å få barn? Ved å kombinere kjent medisinsk kunnskap med ny forskning, inneholder «Gleden med skjeden» alt du trenger å vite om underlivet. Her vil du lære om klitoris sin dype hemmelighet, den ville hormondansen som styrer mensen og hvordan prevensjon fungerer i kroppen. Du blir også kjent med en rekke vanlige kvinnesykdommer.

Boken gir med andre ord svar på spørsmålene som det ofte er vanskelig å stille, på en lettlest og morsom måte.

Medlemsvurdering:
Nina og Ellen har skrevet en lett forståelig, engasjerende og informativ bok som alle burde lese. De setter lys på, og forklarer mange 'mysterier' om kvinnekroppen. Drypp, lekkasje og renhold t. eks. der boka forklarer hvordan skjeden er selvrensende. Med andre fakta, noe lite kjent og noe som er helt ny kunnskap, er boka komplett med morsomme illustrasjoner tegnet av Tegnehanna.

Anne Kristine Mediå

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242183170
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Velskrevet og vittig om kvinners seksualitet»

Fædrelandsvennen

«Engasjement og kunnskap, snert og humor gjør «Gleden med skjeden» til en lettlest, morsom, svært lærerik bok, som viser at det ikke er flaut å snakke om tissen.»

Dagsavisen

Kunders vurdering

A
Anne Kristine Mediå – 25.07.2023

– Nina og Ellen har skrevet en lett forståelig, engasjerende og informativ bok som alle burde lese. De setter lys på, og forklarer mange 'mysterier' om kvinnekroppen. Drypp, lekkasje og renhold t. eks. der boka forklarer hvordan skjeden er selvrensende. Med andre fakta, noe lite kjent og noe som er helt ny kunnskap, er boka komplett med morsomme illustrasjoner tegnet av Tegnehanna.

P
Prilla – 15.12.2019

– En rett og slett fantastisk bok som antakelig vil hjelpe tusenvis av kvinner der ute. Boken forteller i detalj og alle tingene en kvinne trenger å vite om underlivet sitt. De skriver om alt fra personlige grenser til prevensjonsmidler. Alt dette kombinerer de til en flott liten bok som man kan lese om og om igjen hvis det er ting man lurer på. Boken lærer deg mer om ditt eget underliv i en liten bok, enn de fleste lærer av den pålagte seksualundervisningen i 5. og 10. klasse. Den er virkelig en herlig bok som man godt kunne gitt ut på skolen som pensum. Selv om det som står i boken kan virke fremmed for mange så er den full av informasjon som alle kvinner, og menn, burde kunne. Jeg unner virkelig alle denne vidunderlige lesningen.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gleden med skjeden:

Syklusboka
Ny!

Syklusboka

Mathilde Okkenhaug Pilskog
Innbundet 
349,- 399,-
 
Avbrutt
Ny!

Avbrutt

Vilde Bratland Hansen
Innbundet 
332,- 379,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv