100 % fornøydgaranti
100 % fornøydgaranti

I over 20 år har Bokkilden sendt bøker direkte hjem til norske lesere. Det skal vi selvsagt fortsette med. Av hensyn til både ansatte og resten av samfunnet arbeider vi nå hjemmefra, men oppgaven er som den alltid har vært: å levere de store leseopplevelsene rett hjem til deg. 

Vi håper vi kan hjelpe deg med både de gode bøkene og de riktige interiørproduktene som du trenger til det som kan bli noen lange hjemmedager.

 

Koronaviruset
Vi er alle påvirket av koronaviruset, men vi gjør alt vi kan for å opprettholde driften som normalt. Mens vi jobber hjemmefra, pakkes bøkene maskinelt og uberørt av menneskehender, før de sendes helt hjem til deg.

Fri frakt
Alle bokordrer over kr 299,- sendes portofritt hjem til deg. Dersom du kjøper andre varer enn bøker, tilkommer det porto, totalsummen ser du i handlekurven.

Levering
Bøker og mindre varer sendes direkte hjem til din egen postkasse. Store produkter sendes til en butikk i ditt nærområde og må hentes der.

Leveringstid
Vi sender som oftest varene etter 1 virkedag (Enkelte varer kan være forsinket fra leverandøren i forbindelse med koronaviruset. Vi vil i tilfelle opplyse deg om ev. forsinkelser). Antatt leveringstid er angitt på alle varer.

Full bytte- og returrett – i 100 dager
Du kan bytte og returnere varen om den ikke passer deg. Ta kontakt med kundesenteret.
Ingen risiko, angrer du kjøpet har du null kostnad, bortsett fra forsendelse.
Du har 100 dager på deg til å returnere en vare.