Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Årets bestselgere


Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-

Smak!
Ny!

Smak!

Ingvild Wedaa Tennfjord
Innbundet 
393,- 449,-
 
Norge
Ny!

Norge

Reidar Müller
Innbundet 
393,- 449,-
 

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Det er historisk

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 

Runhilds gavetips

Bøker er den beste gaven, og de som har gjort inntrykk – om det er fordi de berører, har god humor, lærer meg noe nytt eller er nyttige (noen gjør alt på en gang) – er dem jeg gjerne gir bort så andre kan få den samme gode opplevelsen!

Da vi var yngre av Oliver Lovrenski er tidenes norske debutroman og snakker til alle selv om handlingen er om ungdom i Oslo i dag. Den har varme og humor og er skrevet på en måte som gikk rett i hjertet på meg. I stedet for å pepre alle jeg kjenner med utvalgte sider fra boka (det er mange!), gir jeg rett og slett bort hele boka så de kan lese selv. 

For en som er glad i både skjønnlitteratur og historie er det en skikkelig gavepakke at selveste Erik Fosnes Hansen har skrevet Tysklands historie på 200 sider. Det er smart, morsomt og kunnskapsrikt om landet vi alle bør vite mer om. 

De aller, aller beste barnebøkene er de som får oss til å le godt sammen, både store og små. Det er bare å glede seg til å lese Bukkene Bruse og julenissen (om og om og om igjen). I romjula kommer filmen om Bukkene Bruse!

Almanakken Årets dager byr i år på unike, vakre, morsomme og tankevekkende ord fra hele verden i tillegg til god plass til å skrive ned det du skal huske og merkedager gjennom hele 2024. Bak i boka kan lage deg en oversikt over hva du har lest gjennom året i oppslaget med tegning av en bokhylle. Skriv inn boktitlene etter hvert som de er lest! 


Til den som har mange bøker


Gode produkter fra Høie of Scandinavia


Bestselgere i 2022 (Boklista)


Bestselgere i 2021 (Boklista)


Bestselgere i 2020 (Boklista)


Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv