Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hellige krefter

fem guddommelige hemmeligheter som vekker din personlige forvandling

Ved et veiskille og usikker på retningen? Eller overveldet av valgmulighetene? Eller står du bom stille i frykt for å velge feil, med en fot i fortiden og den andre i det ukjente? I tusener av år har guddommelig klarhet blitt inngitt prester, sjamaner, healere og medisinmenn - og kvinner fra en hellig kilde. Les mer

279,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Ved et veiskille og usikker på retningen? Eller overveldet av valgmulighetene? Eller står du bom stille i frykt for å velge feil, med en fot i fortiden og den andre i det ukjente? I tusener av år har guddommelig klarhet blitt inngitt prester, sjamaner, healere og medisinmenn - og kvinner fra en hellig kilde. Davidji avslører den tidløse visdommens dypeste hemmeligheter som kan hjelpe deg til å si ja til din egen åndelige reise. Meditasjonsmester Davidj har koblet seg til hememligheten om hvordan man glir inn i stillheten der alt blir krystallklart og mulighetene er uendelige.

Hellige krefter byr på dyp visdom, moderne vitenskap, åndelig innsikt og praktiske øvelser som lett får plass i en travel hverdag; boken utvider hjertet ditt, energien din og skjebnen din.

Davidji er meditasjonsmester og forfatter av Hemmeligheten ved meditasjon. Tjue års studier og undervisning i fortidens visdomstradisjoner har åpenbart hemmelighetene som vekket kontakten med universets hellige krefter.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202586379
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Sacred powers

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hellige krefter:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv