Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Peos dypeste yoga nidra avspenning og Chakra-sang

cd IX-X

Dobbelt-CD: Peos dypeste Yoga Nidra avspenning og Chakra-sang. Lyd-CD med muntlig instruksjon i en avansert versjon av Yoga Nidra samt meditasjonen Chakra-sang. I Yoga Nidraen vibreres ekstra liv i alle kroppsdelene med mantraet OM i bevissthetsreisen rundt i kroppen. Les mer

150,-
Lyd-CD
Sendes innen 3 - 10 dager
Dobbelt-CD: Peos dypeste Yoga Nidra avspenning og Chakra-sang. Lyd-CD med muntlig instruksjon i en avansert versjon av Yoga Nidra samt meditasjonen Chakra-sang. I Yoga Nidraen vibreres ekstra liv i alle kroppsdelene med mantraet OM i bevissthetsreisen rundt i kroppen. Det er introduksjon til chakra-sang og to versjoner av meditasjonen, en enkel og en mer avansert. Dobbelt-CDen egner seg for dem som har erfaring med Yoga Nidra. Slik erfaring kan man få ved å bruke Peos øvrige dobbelt-CDer i serien Avspenning - en god pause. Instruksjonene er skrevet av Per Peo Olsen som også har inntalt dem. Peo er en av Norges mest erfarne yogalærere med en jordnær tilnærming til avspenning og andre deler av yoga.
www.yogaprosess.com

Medlemsvurdering:
Vel, Peo spiller på et harmonium mens han synger Chakra sang. Til å begynne med var dette veldig nytt. Trodde at slik musikk var synthesizer basert. Men når jeg fikk vent meg til harmoniumet og sunget den enkle chakra sangen noen ganger til så er jeg blitt meget fornøyd med denne Cd'en. Dette er nok en litt krevende øvelse å synge med Peo men kan anbefales på det varmeste. Du får det til etter en-to uker.

Terje

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Yogaprosess
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788293313021
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
13 x 14 cm
Serie
Avspenning - en god pause 5

Kunders vurdering

T
Terje – 28.01.2017

– Vel, Peo spiller på et harmonium mens han synger Chakra sang. Til å begynne med var dette veldig nytt. Trodde at slik musikk var synthesizer basert. Men når jeg fikk vent meg til harmoniumet og sunget den enkle chakra sangen noen ganger til så er jeg blitt meget fornøyd med denne Cd'en. Dette er nok en litt krevende øvelse å synge med Peo men kan anbefales på det varmeste. Du får det til etter en-to uker.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Peos dypeste yoga nidra avspenning og Chakra-sang:

Se flere

Logg inn

Handlekurv