Stillhetens råskap

mindfulness for å prestere på topp

«Stillhetens råskap er svært lesbar, selv for dem som ikke har tenkt på å begynne med mindfulnesstrening. Den er godt skrevet, og beskriver en rekke hendelser fra Norge, som bidrar til å gjøre boken gjenkjennelig for leseren. Meland lykkes godt i å formidle betydningen av stillhet og indre ro, og hvordan mindfulnesstrening kan brukes som et verktøy til å oppnå dette, for derved å kunne bli den beste utgaven av seg selv.» Hilde Dahl Hirai, Thyra - Stoffskifteforbundet»

I Stillhetens råskap får du innsikt i hva mindfulness-trening er, og hvordan denne treningen kan hjelpe deg til å prestere bedre.Mindfulness gir deg råskapen og styrken som skal til for å ha muligheten til å stå støtt i kaotiske eller ubehagelige situasjoner. Les mer
Vår pris
229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 229,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Om boka

I Stillhetens råskap får du innsikt i hva mindfulness-trening er, og hvordan denne treningen kan hjelpe deg til å prestere bedre.Mindfulness gir deg råskapen og styrken som skal til for å ha muligheten til å stå støtt i kaotiske eller ubehagelige situasjoner. Mindfulness gir deg kjennskap til hvem du er bak tankene og følelsene, og gir deg dermed et rom i stillhet der du kan føle det fullstendig trygg. Mindfulness gir deg muligheten til å basere valgene dine på noe mer enn bare impulser, lyst, ønsker, frykt eller tro. Du bruker mindre energi på det du ikke kan gjøre noe med, mer energi på her og nå, på livskvalitet og prestasjon. Mindfulness er oppmerksomt nærvær, eller som forfatteren sier: du er bevisst til stede uten å dømme.Boka gir alt du trenger for å sette i gang med mindfulness-trening. Du får også tilgang til unike lydfiler med guidede øvelser (QR-koder).


Den har fokus på hvordan mindfulness kan tilføre styrke, robusthet og prestasjonsevne langt utover det andre kjente metodikker kan.


Utgangspunkt i nye forskningsresultater på mindfulness, forfatter har praktisk erfaring Forfatteren gir eksempler fra toppidrett og Forsvaret og gir innblikk i hvordan vi «vanlige» mennesker kan lære av deres erfaring Skrevet enkelt og med god driv av en ung forfatter som forsker på resultater av mindfulness-trening blant prestasjonsutøvere

Fakta

Bla i boka