Tenk som en munk

tren ditt eget sinn for å finne ro og mening i hverdagen

Jay Shet er munk, historieforteller og vert for verdens største helse- og velværepodcast, den amerikanske On Purpose.


Mitt livsoppdrag, sier han, er å vise hvordan verdens tidløse visdom har relevans for oss i dag. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Om boka

Jay Shet er munk, historieforteller og vert for verdens største helse- og velværepodcast, den amerikanske On Purpose.


Mitt livsoppdrag, sier han, er å vise hvordan verdens tidløse visdom har relevans for oss i dag. Hvordan vi kan fjerne sperringer for potensialet og kraften vår, overvinne negative tanker og vaner og få tilgang til den indre roen og hensikten med livet vårt, en sannhet som ligger i oss alle.


Gjennom en kombinasjon av visdommens enorme kraft og erfarigner fra klosteret formidler Shetty et budskap som har gitt mennesker over hele verden muligheten til å skape seg et liv med mer mening, glede og indre trygghet.


Når du tenker som en munk, vil du forstå:

Hvordan du kan lære noe av alle du møter Hvordan gruble mindre Hvordan bruke frykten din på en positiv måte Hvordan du kan finne din mening med livet Hvorfor vennlighet er avgjørende for å få et godt liv Hvorfor sammenligning dreper kjærligheten Hvorfor negativitet er smittsomt Hvorfor du ikke finner lykken ved å lete etter den Hvorfor du ikke er tankene dine

Og mye mer...
Shetty vokste opp i en familie der du kunne bli en av tre ting - en lege, en advokat eller en fiasko. Familien hans var overbevist om at han hadde valgt alternativ tre: i stedet for å delta på universitetseksamen, dro han til India for å bli munk, for å meditere hver dag i fire til åtte timer og vie livet sitt til å hjelpe andre.

Etter tre år fortalte en av lærerne hans at han ville ha mer innvirkning på verden hvis han forlot munkenes vei for å dele sin erfaring og visdom med andre. Gjeldstynget, og uten gjenkjennelige ferdigheter på CVen, flyttet han hjem i Nord-London sammen med foreldrene.


Shetty gjenopptok kontakten med gamle skolevenner - mange som jobbet for noen av verdens største selskaper - som opplevde enormt stress, press og ulykkelighet, og de inviterte Shetty til å trene dem på velvære, formål og oppmerksomhet. Siden den gang har Shetty blitt en av verdens mest populære tankeledere.


I denne inspirerende boken trekker Shetty på tiden sin som munk for å vise oss hvordan vi kan fjerne veisperringene for potensialet og kraften vår. Ved å kombinere eldgammel visdom og hans egne rike opplevelser i ashrammet, avslører «Å tenke som en munk» hvordan du kan overvinne negative tanker og vaner, og få tilgang til roen og hensikten som ligger i oss alle. Han forvandler abstrakte leksjoner til råd og øvelser vi alle kan bruke for å redusere stress, forbedre forhold og gi gavene vi finner i oss selv til verden. Shetty beviser at alle kan - og bør - tenke som en munk.


JAY SHETTY er en historieforteller, podcaster og tidligere munk. Shetty's visjon er å få visdom til å bli viral. I 2017 ble han utnevnt i Forbes 30 Under 30 for å være en «game changer» i medienes verden.

Fakta

Bla i boka