Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Chicken Soup For The Teenage Soul

The Chicken Soup series is a publishing phenomenon with millions of copies sold in over 30 languages. This new book will be a friend and inspiration during the often turbulent teenage years. Les mer

218,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager
The Chicken Soup series is a publishing phenomenon with millions of copies sold in over 30 languages. This new book will be a friend and inspiration during the often turbulent teenage years.

Medlemsvurdering:
Se for deg at du har en venn, full av kloke ord, og historier som kunne vært om deg selv. Her har du denne vennen! Boken er proppet av brutalt ærlige og rørende historier, som beveger noe inni en. Det er en bok om virkligheten, fra virkligheten. Den trøster deg når du er nedfor, og gir deg inspirasjon til å bare være. Etter å ha lest denne, vil føle et behov for å gjøre verden litt bedre. Kanskje vil du få inspirasjon til å gjøre ting som er små for deg, men iufattelig store for andre. Er også verdt å nevne at etter å ha lest en av disse bøkene på en utenlandsreise, har jeg ikke klart å slutte. Samlingen min er nå oppe i 20 bøker, der flere er "importert" fra Canada. Bøkene har vert rundt hele vennegjengen min, og er snart lest i stykker. ALLE elsker Chicken Soup!

Kristine

Detaljer

Forlag
Vermilion
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
368
ISBN
9780091826406
Utgivelsesår
1999
Format
22 x 14 cm

Kunders vurdering

K
Kristine – 12.01.2007

– Se for deg at du har en venn, full av kloke ord, og historier som kunne vært om deg selv. Her har du denne vennen! Boken er proppet av brutalt ærlige og rørende historier, som beveger noe inni en. Det er en bok om virkligheten, fra virkligheten. Den trøster deg når du er nedfor, og gir deg inspirasjon til å bare være. Etter å ha lest denne, vil føle et behov for å gjøre verden litt bedre. Kanskje vil du få inspirasjon til å gjøre ting som er små for deg, men iufattelig store for andre. Er også verdt å nevne at etter å ha lest en av disse bøkene på en utenlandsreise, har jeg ikke klart å slutte. Samlingen min er nå oppe i 20 bøker, der flere er "importert" fra Canada. Bøkene har vert rundt hele vennegjengen min, og er snart lest i stykker. ALLE elsker Chicken Soup!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Chicken Soup For The Teenage Soul:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Dropout
99,-

Dropout

Annette Münch
Innbundet 
99,- 279,-

1984

George Orwell
Paperback 
131,-
 

Ett ord

André Ulveseter
Innbundet 
246,- 270,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv