Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Opphøyd energi

E2 : ni enkle forsøk som beviser at tankene dine skaper virkeligheten!

Bli kjent med høyere frekvenser: energi i andre potens! Ni praktiske eksperimenter du selv kan gjøre som vil vise deg at virkeligheten er formbar. I løpet av 21 dager vil du selv kunne erfare at det eksisterer et energifelt der alt er mulig, at du forsyner deg av feltet proporsjonalt med din tro og dine forventninger, og at feltet veileder deg og gir deg det du har behov for. Les mer

249,-
E-bok
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bli kjent med høyere frekvenser: energi i andre potens! Ni praktiske eksperimenter du selv kan gjøre som vil vise deg at virkeligheten er formbar. I løpet av 21 dager vil du selv kunne erfare at det eksisterer et energifelt der alt er mulig, at du forsyner deg av feltet proporsjonalt med din tro og dine forventninger, og at feltet veileder deg og gir deg det du har behov for. Du trenger ikke lenger bare tro på loven om tiltrekning; Opphøyd energi inviterer deg til å innhente bevis!

Morsomt, oppløftende, magisk og dyptgripende om loven om tiltrekning! Forfatter og frilansskribent Pam Grout utfordrer alle som har hørt at likt tiltrekker likt, men som fortsatt - innerst inne - tviler på at det er sant.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202484712
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2015
Originaltittel
E-squared

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Opphøyd energi:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv