Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Himmelen finnes

en nevrokirurgs fascinerende reise inn i døden og tilbake

«... denne boken er verd å lese for alle [og] vil alltid fascinere oss uten forstående og få oss til å tenke, lure og gruble, kanskje gjelder det især leger som ser denne type tilstand litt for ofte og alltid fra utsiden.»

Tidskrift for Den norske legeforening

Tusenvis av mennesker har hatt nær døden-opplevelser, men forskere mener at opplevelsene kun skyldes fantasier. Eben Alexander, en høyt utdannet nevrokirurg, var en av disse. Han visste at nær døden-opplevelser føles ekte, men at de er fantasier som hjernen produserer i ekstreme stress-situasjoner. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Tusenvis av mennesker har hatt nær døden-opplevelser, men forskere mener at opplevelsene kun skyldes fantasier. Eben Alexander, en høyt utdannet nevrokirurg, var en av disse. Han visste at nær døden-opplevelser føles ekte, men at de er fantasier som hjernen produserer i ekstreme stress-situasjoner. Men så ble han selv syk av en sjelden sykdom, og hjernen sluttet å virke. I syv dager lå han i koma og legene var i ferd med å avslutte behandlingen da han plutselig kom tilbake til livet. At Eben Alexander overlevde er et medisinsk mirakel. Men historien han kunne fortelle da han våknet er et like stort mirakel. Mens kroppen lå i koma, dro Alexander ut av kroppen og denne verden, til et sted der han møtte en engel som viste ham veien til en annen dimensjon. Der møtte han en guddommelig kraft, selveste skaperen av universet. Før han opplevde dette trodde han verken på Himmelen, Gud eller sjelen. I dag mener Alexander at god helse bare kan oppnås når vi innser at døden kun er en overgang til en ny tilværelse.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202754112
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Proof of heaven

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... denne boken er verd å lese for alle [og] vil alltid fascinere oss uten forstående og få oss til å tenke, lure og gruble, kanskje gjelder det især leger som ser denne type tilstand litt for ofte og alltid fra utsiden.»

Tidskrift for Den norske legeforening

"... denne boken verd å lese for alle (...) Denne vil alltid fascinere oss utenforstående og få oss til å tenke, lure og gruble, kanskje gjelder det især leger som ser denne type tilstand litt for ofte og alltid fra utsiden."

Tidsskrift for den norske legeforening

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Himmelen finnes:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv