Salatbolle Seaweed

Sthål

Få sommerfølelsen hele året med denne vakre salatbollen. Les mer

Finnes i disse fargene

Vår pris: 1199,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 1079,-

Mer om produktet

En frisk og fargerik salat er for mange typisk sommermat, men det er ingen ting i veien for å lage salater med sesongens fristende grønnsaker året rundt! En grønn salat vil også gjøre pizza- eller pastamiddagen litt sunnere, og er en fin måte å få i seg litt ekstra grønnsaker. Denne stilige bollen kan du også bruke til potetgull og snacks, pastaretter, potetstappe, klementiner og nystekte rundstykker.

Produktene fra Sthål er inspirerende design kombinert med praktisk beleilighet. Alle produkter er laget av slitesterkt stentøy, som tåler ovn, mikroovn og oppvaskmaskin – viktige krav i en travel hverdag.

Sthål ble startet av Susanna Theander og Helena Åkesson-Liedberg i 2010, da de begge sa opp jobbene sine som grafiske designere. To kreative sjeler med bakgrunn fra illustrasjon, styling, design og utvikling av kokebøker. To år senere kom deres første kolleksjon i keramikk, “Arabesque”, som senere har blitt utviklet til en komplett kolleksjon av moderne stentøy. Ambisjonen til Sthål er å skape den varige kvaliteten til fremtidige antikviteter! God kvalitet og holdbarhet gjør produktene miljøvennlige, samtidig som stilen er unik og skiller seg ut i jungelen av servise!

Mål: Diameter 34 cm

 

Fakta