Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Er du der ute?

Nydelig bestselger fra den irske feelgood-dronningen!Anna er den fjerde søsteren i den beryktede Walsh-familien. Etter å ha blitt skadet i en ulykke, reiser hun hjem til foreldrene i Dublin, der hun blir pleiet etter alle kunstens regler. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Nydelig bestselger fra den irske feelgood-dronningen!Anna er den fjerde søsteren i den beryktede Walsh-familien. Etter å ha blitt skadet i en ulykke, reiser hun hjem til foreldrene i Dublin, der hun blir pleiet etter alle kunstens regler. Likevel lengter hun tilbake til New York, til den koselige leiligheten, den glamorøse PR-jobben, og ikke minst savner hun sin elskede Aidan.Men sjokket blir stort når hun kommer hjem til en tom leilighet. Aidan har rett og slett forsvunnet! Anna bestemmer seg for å gjøre alt hun kan for å finne ham igjen, selv om det skulle dukke opp ubehagelige overraskelser underveis ...«Chick-lit på sitt beste. Anbefales!»

Mag«Morsom og hjerteknusende.»

Heat«Smart, småfrekk og fullstendig altoppslukende.»

Irish Independent

Medlemsvurdering:
Dette er første Marian Keyes-bok jeg har lest. Og jeg må si at all rosen hun har fått er vel fortjent! Hun skriver så bra, med slik innlevelse at man virkelig tror på hva hun skriver. Boken er historien om Anna Walsh som, sammen med sin mann, havner på tragisk vis i en bilulykke. Mannen hennes dør, mens hun kommer fra det med sjokk og mindre skader. Vi følger hennes reise fra å være i total sjokktilstand, til hun husker at hennes faste holdepunkt i hverdagen, hennes elskede Aidan, er borte. For alltid. Det er historien om hvordan Anna takler dette, hva hun gjør for å innse det faktum at hun aldri vil få se ham igjen. Rørende bra! Og anbefales virkelig.

Marita

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202475673
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2020
Originaltittel
Anybody out there?
Serie
Walsh-søstrene 4

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

I
I.A – 22.03.2009

– "Er du der ute?" starter med Anna Walsh som etter ett opphold hjemme i Irland, returnerer tilbake til New York og oppdager til sitt sjokk at ektemannen hennes er forsvunnet. Vi blir dratt inn i et følelsesmessig kaos som pågar inne i Annas hode. Vi blir med på hennes søken etter mannen sin, som tilsynelatende har stukket av uten å gi noen som helst form for beskjed, eller avskjed. Boka virker på mange måter litt krim-akrig, men er hovedsaklig en kjærlighetsroman og et klassisk eksempel på chic-lit. Man føler virkelig fortvilelsen til hovedpersonen, og mange kvinner vil nok kunne kjenne seg igjen i hennes følelser. Dette er en annerledes bok fra Marian Keyes sin side; den er mørkere og avslører mer sorg enn glede. "Er du der ute?" er ikke etter min mening blant hennes beste verk, men likevel verd å lese.

M
Maja. – 18.06.2008

– Marian Keyes har blitt en ganske anerkjent forfatter også i Norge. I denne romanen følger vi Anna som er blitt skadet i en bilulykke. Hun har blitt hardt skadet, og er tilbake i hjembyen hos foreldrene sine. Alt hun vil er å dra tilbake til New York, og mannen sin Aidan. Forresten, hvor er det egentlig blitt av Aidan? Dette spørsmålet leder Anna ut på en lang, vond reise. Det er en gripende fortelling, om sorg og bearbeidelse. Man tar mange ganger til tårer av boken, og man kan virkelig leve seg inn i Annas situasjon selv om den er manges mareritt. En flott bok jeg anbefaler på det varmeste å lese! Jeg hadde i hvertfall en stor glede av å lese den.

M
Marita – 10.04.2008

– Dette er første Marian Keyes-bok jeg har lest. Og jeg må si at all rosen hun har fått er vel fortjent! Hun skriver så bra, med slik innlevelse at man virkelig tror på hva hun skriver. Boken er historien om Anna Walsh som, sammen med sin mann, havner på tragisk vis i en bilulykke. Mannen hennes dør, mens hun kommer fra det med sjokk og mindre skader. Vi følger hennes reise fra å være i total sjokktilstand, til hun husker at hennes faste holdepunkt i hverdagen, hennes elskede Aidan, er borte. For alltid. Det er historien om hvordan Anna takler dette, hva hun gjør for å innse det faktum at hun aldri vil få se ham igjen. Rørende bra! Og anbefales virkelig.

S
Solgunn – 21.06.2007

– Dette er nok en lettlest og medrivende roman fra Marian Keyes. Hovedpersonen er Anna, en irsk jente som har flyttet til New York sammen med bestevenninnen sin. Vi blir først kjent med Anna når hun ligger hjemme i stuen hos foreldrene i Irland, stygt skadet, både fysisk og psykisk. Anna lengter etter mannen sin, og mens hun ligger i stuen får vi som lesere et tilbakeblikk over hendelsene som har ført frem til den situasjonen hun er i nå. Romanen er skrevet på en god måte, og jeg gråt mer enn en gang mens jeg leste den. Dette er nok en typisk jenteroman, det er ikke sikkert at gutter/menn vil like den så godt som jeg gjorde, men at mange jenter vil elske den, ja det vet jeg!

m
meliz – 30.05.2007

– Marian Keyes har sneket seg inn i våre hjerter med morsomme anektoder og ikke minst, lette og hunoristiske skriving. Denne boken er intet unntak. I starten ble jeg litt forvirret, hva ville hun med boken og hvor ville hun ta meg med? Etterhvert blir vi kjent med hovedpersonen, Anna Wlash og lærer henne og kjenne og vi får vite mer om hennes situasjon. Da faller brikkene på plass. Uten å røpe for mye tar boken om et alvorlig tema med humor og varme, noe som også gjør boken troverdig. Boken er ikke den beste av Keyes, men om du liker genren og skrivestilen tør jeg påstå at denne faller i smak. Min favoritt er Sushi For begynnere, men det var også mitt første møte med Keyes, jeg tror kanskje denne boken hadde vært en dårlig førsteinntrykk, da det tar lengre tid å etablere et forhold til den. Men som sagt, når du gjør det kommer du til å ha mange gode stunder med boken. Les den! Anbefaler den virkelig!

-
-MH- – 31.05.2006

– I boka "Er du der ute?" av Marian Keyes møter vi Anna Walsh. Hun er sterk skadet, og for å komme seg på beina igjen, drar hun til foreldrene i Irland. Dessverre gjør den sprø familien hennes henne gal, og det eneste hun tenker på er å komme seg tilbake til New York der hun jobber som kundeansvarlig i et PR-byrå. Dessuten bor ektemannen hennes, Aidan, der. Men da Anna kommer seg tilbake til New York, er Aidan sporløst forvunnet. Og det hjelper heller ikke at kollegene hennes tror hun har vært på avrusningsklinikk. En perfekt feelgood-roman, som så mange andre romaner av Marian Keyes! Den var både alvorlig, underholdende og morsom på en gang. Et lite trekk for den alikevell fordi det noen ganger er lett å gjette neste handling. Jeg vil anbefale denne til alle over 12 år.

t
tirill – 18.05.2006

– Jeg har i det siste fått øynene opp for unge, irske forfattere. Spesielt Cecilia Ahern og Marian Keyes. De skriver bøker om forhold mennesker imellom, alle vanskeligheter som kan oppstå. Noe som er så bra med disse bøkene er at de ikke følger den amerikanske oppskriften som ihvertfall jeg har sett meg lei av. Slutten kan godt være lykkelig, men veien dit er ikke klisjeè-stappet. Denne boken handler om Anna. livet hennes er ikke lett, og alt hun vil er å komme seg tilbake til New York. Der er imidlertid ikke noe som det var, og ingenting går etter planen. Hva som skjer må du lese, men boke anbefales på det sterkeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Er du der ute?:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv