Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

For Whom the Bell Tolls

«His passionately committed, flawed masterpiece»

Observer

From the Nobel Prize-winning author of A Farewell to Arms comes perhaps his finest novel, a passionate evocation of the pride and the tragedy of the Civil War that tore Spain apart. Les mer

131,-
Sendes innen 7 virkedager
From the Nobel Prize-winning author of A Farewell to Arms comes perhaps his finest novel, a passionate evocation of the pride and the tragedy of the Civil War that tore Spain apart.

Medlemsvurdering:
For Whom the bell tolls er en veldig bra skildring av Spania under borgerkrigen. I boka treffer man på Robert Jordan som er en amerikaner som skal sprenge en strategisk viktig bro før det siste angrepet på det fascistiske Spania. Han får bo hos en geriljagruppe i fjellene rett ved. gruppen blir ledet av en fyllik og dette fører naturligvis til mange problemer. Jordan bli også forelsket i en av opprørerne. I mine øyne er dette en bok som er veldig bra og absolutt fortjener den rosen den kan få. Boka er en strålende blanding av personlige forhold og hva man må ofre i en krig. Den er utrolig bra skrevet og må anbefales for de fleste å lese, selvfølgelig er dette en bok for de mer voksne ( ikke forvent at en 10-åring skal bli begeistret over høytlesning fra denne boka), men er du voksen så er det bare å løpe og kjøpe.

Messias

Detaljer

Forlag
Arrow Books Ltd
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
496
ISBN
9780099908609
Utgivelsesår
1994
Format
18 x 11 cm

Anmeldelser

«His passionately committed, flawed masterpiece»

Observer

«A sparse, masculine, world-weary meditation on death, ideology and the savagery of war in general, and the Spanish civil war in particular»

Sunday Telegraph

«I read as a kid, of course, but it didn't get me like that till I read For Whom the Bell Tolls. I was very taken with that book. I still reread sections, though I'm now reading it not for the thrill of the story but for the technique and craft of it.»

Daily Mail

«The best book Hemingway has written»

New York Times

Kunders vurdering

M
Messias – 31.10.2004

– For Whom the bell tolls er en veldig bra skildring av Spania under borgerkrigen. I boka treffer man på Robert Jordan som er en amerikaner som skal sprenge en strategisk viktig bro før det siste angrepet på det fascistiske Spania. Han får bo hos en geriljagruppe i fjellene rett ved. gruppen blir ledet av en fyllik og dette fører naturligvis til mange problemer. Jordan bli også forelsket i en av opprørerne. I mine øyne er dette en bok som er veldig bra og absolutt fortjener den rosen den kan få. Boka er en strålende blanding av personlige forhold og hva man må ofre i en krig. Den er utrolig bra skrevet og må anbefales for de fleste å lese, selvfølgelig er dette en bok for de mer voksne ( ikke forvent at en 10-åring skal bli begeistret over høytlesning fra denne boka), men er du voksen så er det bare å løpe og kjøpe.

Oppdag mer

Bøker som ligner på For Whom the Bell Tolls:

Women
Ny!

Women

Kristin Hannah
Innbundet 
247,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Katla

Luit van der Tuuk
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv