Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Sataniske vers

En tidlig vintermorgen blir en kapret jumbojet sprengt i luften over Den engelske kanal. Gjennom skydekket faller to personer: Gabreel Farishta, Indias legendariske filmstjerne, og den mer beskjedne skuespilleren og britiske statsborgeren Saladin Chamacha. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
En tidlig vintermorgen blir en kapret jumbojet sprengt i luften over Den engelske kanal. Gjennom skydekket faller to personer: Gabreel Farishta, Indias legendariske filmstjerne, og den mer beskjedne skuespilleren og britiske statsborgeren Saladin Chamacha. Som ved et mirakel skylles de opp på en snødekt engelsk strandbredd. Men snart viser det seg at de har gjennomgått merkverdige forandringer. Slik begynner "Sataniske vers", en av etterkrigstidens mest omtalte romaner.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
519
ISBN
9788203218569
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Satanic verses
Format
19 x 12 cm
Nr
8206937

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

R
Ram – 29.03.2005

– En strålende fortelling, som likevel skjemmes av stygge oversetter-tabber. Den verste er i begynnelsen hvor oversetteren beskriver "en by av silikon" ... som ikke tåler vann. Dette skal selvsagt være en by av sand (ordet silicon = silika, dvs kvarts(sand) på norsk, ikke silikon.) Dette er kanskje ikke Rushdies beste, men i alle fall hans mest omtalte bok. Han forteller parallelt fra dette århundrets England og den arabiske halvøy på Muhammeds tid. På den ene siden er fortellingen surrealistisk og burlesk, på den andre siden kan man nesten kjenne heten fra solen over de arabiske gatene. Les den!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sataniske vers:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

11 %

Maren Uthaug
Innbundet 
375,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv