Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Vinden kjenner mitt navn

Høyaktuell roman fra Isabel Allende.

Wien, 1938: Samuel Adler er fem år gammel da faren forsvinner under Krystallnatten. Denne natten mister familien alt, og for å redde sønnen skaffer Samuels mor ham en plass på et tog fra det nazi-okkuperte Østerrike til England. Les mer

244,-

279,- Spar: 35,-

Kommer 29.09.2023
Høyaktuell roman fra Isabel Allende.

Wien, 1938: Samuel Adler er fem år gammel da faren forsvinner under Krystallnatten. Denne natten mister familien alt, og for å redde sønnen skaffer Samuels mor ham en plass på et tog fra det nazi-okkuperte Østerrike til England. Han går om bord alene, og med seg har han ikke annet enn et klesskift og fiolinen sin.

Arizona, 2019: Åtti år senere går Anita Díaz og moren hennes om bord på et annet tog, på flukt fra El Salvador til USA. Men ved ankomst blir de skilt fra hverandre, og syv år gamle Anita befinner seg plutselig alene i en flyktningleir for barn. Mens en ung sosialarbeider prøver å spore opp moren hennes, søker Anita trøst i en magisk fantasiverden.

Vinden kjenner mitt navn er både aktuell og tidløs - en roman om skjebnene til de mest uskyldige ofrene for krig og flukt: barna. På gripende vis skildrer Allende barns utrolige evne til å finne trøst i fantasien, musikken og fortellingene - også når virkeligheten er som mørkest.

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788205593749
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
El viento conoce mi nombre

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vinden kjenner mitt navn:

Se flere

Logg inn

Handlekurv