Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dumming

roman

Statusjaget går amok i Stavanger, og i frontlinjen herjer sivilingeniør Kåre Peck. Anerkjennelse fra eliten er den store motivasjonen.
Peck har aldri betvilt sin intelligens. Ikke før en spillekveld med kameratgjengen slynger ham gjennom en mental glassrute. Les mer

349,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Statusjaget går amok i Stavanger, og i frontlinjen herjer sivilingeniør Kåre Peck. Anerkjennelse fra eliten er den store motivasjonen.
Peck har aldri betvilt sin intelligens. Ikke før en spillekveld med kameratgjengen slynger ham gjennom en mental glassrute. Fadesen starter en snøball av elendighet, og snart innser Peck at livet hans har vært en løgn: Han er ikke smart, men dum.
Knust etter nederlaget kutter Peck forbindelsen til omverdenen og barrikaderer seg i leiligheten. Han forstår imidlertid raskt at også et liv i isolat har sine utgifter.

Dette utløser Pecks jakt på verdens enkleste jobb.
Og han finner den.
Tror han.
Dumming utspiller seg i en by forpestet av narsissisme. Er det fremdeles plass til empati og godhet i et samfunn hvor alle skal være best?
Erik Meling Sele (f. 1987) er oppvokst og bosatt i Stavanger. Han er utdannet sivilingeniør ved NTNU, og jobber som prosjektleder. Sele debuterte med krimnovellesamlingen Likkisten i 2011.
Dumming er hans første roman.

Detaljer

Forlag
Wigestrand
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788281402102
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2017

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dumming:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv