Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

I morgen og i morgen og i morgen

«Amerikanske Gabrielle Zevin har skrive ei vedunderleg fengslande sjarm.bombe av ein roman (...) Endeleg fekk TikTok rett i noko! Denne boka lever nemleg opp til alt skrytet i sosiale medium. bIkkje vent til i morgon, i morgon, i morgon med å lese. Dette er ein roman verdt å unne seg i dag!»

Gerd Elin Stava Sandve, NRK

At Sam og Sadie er hverandres person i livet, skjønner både de og de fleste andre allerede da de møtes som 11-åringer på et barnesykehus. Den store kjærligheten? Kanskje, men de to blir aldri kjærester.

Les mer

449,-
Sendes innen 1 virkedag

At Sam og Sadie er hverandres person i livet, skjønner både de og de fleste andre allerede da de møtes som 11-åringer på et barnesykehus. Den store kjærligheten? Kanskje, men de to blir aldri kjærester. I stedet skal de finne og miste hverandre igjen og igjen, som programmeringsstudenter på Harvard og MIT, som kreative partnere med enorm suksess og knusende nederlag, og som figurer i et dataspill når den ene ikke vil snakke med den andre i den virkelige verden.

Det handler om identitet, teknologi og dataspill som kunstform. Om nye sjanser og nye begynnelser, og alle måter finne kjærlighet. For I morgen og i morgen og i morgen er en kjærlighetshistorie, som ikke ligner noen du tidligere har lest.

«Amerikanske Gabrielle Zevin har skrive ei vedunderleg fengslande sjarmbombe av ein roman (...) Endeleg fekk TikTok rett i noko! Denne boka lever nemleg opp til alt skrytet i sosiale medium. Det er ein roman som vil glede mange: Tenåringar som pleier å like skjerm betre enn bok. Eldre, meir erfarne lesarar. Folk som elskar dataspel. Folk som knapt har vore borti ein skjerm. (...) Ikkje vent til i morgon, i morgon, i morgon med å lese. Dette er ein roman verdt å unne seg i dag!» Gerd Elin Stava Sandve, NRK (Terningkast 6)

«Kultpotensial! Dette er den ultimate hipsterromanen om gaming, spillutvikling og high tech-miljøet på vestkysten av USA på 2000-tallet. (...) Romanen rommer en hel kultur, og leverer på hypen. Den er så altoppslukende i personene og måten de lever livene sine på, at det føles som om leseren var hipster i LA da intellektuelle spill begynte å ta av.» Kristine Isaksen, VG (Terningkast 5)

«Dette er en type underholdningslitteratur der leserne kan leve seg inn i de nærmest skjematiske skikkelsene og fylle inn det som mangler med sine egne liv og historier. (...) Alle som føler seg utenfor kan føle seg hjemme her, i et slags nerdenes hemmelige fellesskap.» Andreas Wiese, Dagbladet

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
485
ISBN
9788203450303
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Tomorrow, and tomorrow, and tomorrow
Format
21 x 14 cm
Nr
8223769

Bla i boka

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Amerikanske Gabrielle Zevin har skrive ei vedunderleg fengslande sjarm.bombe av ein roman (...) Endeleg fekk TikTok rett i noko! Denne boka lever nemleg opp til alt skrytet i sosiale medium. bIkkje vent til i morgon, i morgon, i morgon med å lese. Dette er ein roman verdt å unne seg i dag!»

Gerd Elin Stava Sandve, NRK

«Kultpotensial! Dette er den ultimate hipsterromanen om gaming, spillutvikling og high tech-miljøet på vestkysten av USA på 2000-tallet. (...) Romanen rommer en hel kultur, og leverer på hypen. Den er så altoppslukende i personene og måten de lever livene sine på, at det føles som om leseren var hipster i LA da intellektuelle spill begynte å ta av.»

Kristine Isaksen, VG

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på I morgen og i morgen og i morgen:

Yolo
Ny!

Yolo

Siri Sjøgren Selmer
Innbundet 
379,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv