Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Mambo i Chinatown

«Kwok fyller sin hjertevarmende historie med både sensualiteten fra selskapsdans og optimismen til en ung kvinne i ferd med å finne sin egen vei»

Booklist

Charlie Wong har aldri kunnet forestille seg et annet liv enn i New Yorks Chinatown. Men jobben som resepsjonist på en danseskole på Manhattan åpner en ny verden for henne, og hun oppdager nye sider ved seg selv. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Charlie Wong har aldri kunnet forestille seg et annet liv enn i New Yorks Chinatown. Men jobben som resepsjonist på en danseskole på Manhattan åpner en ny verden for henne, og hun oppdager nye sider ved seg selv. Charlie holder sitt nye liv hemmelig, for familien er skeptisk til at alt som vestlig. Mens Charlie blomstrer, blir søsteren alvorlig syk. Er det sant det en lokal heks har sagt: "Det den ene søsteren vinner, skal den andre tape?"

Detaljer

Forlag
Bazar
Språk
Bokmål
ISBN
9788202571641
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Mambo in Chinatown

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Kwok fyller sin hjertevarmende historie med både sensualiteten fra selskapsdans og optimismen til en ung kvinne i ferd med å finne sin egen vei»

Booklist

«... en flott historie om å stå mellom to kulturer og samtidig følge drømmene sine»

Boston Herald

«En bok etter mitt hjerte. Jeg elsker å få innblikk i andre kulturer og jeg greide ikke å legge boken fra meg og jeg gleder meg allerede til neste roman fra Jean Kwok.»

Bokblogger Lillasjel

«Mambo i Chinatown har sterk fremdrift og forteller en ofte fengslende historie om konflikt mellom øst og vest, tilpasning og assimilasjon... lesere vil ikke klare å legge fra seg boka»

Boston Globe

«Kwok's engasjerende skrivestil fikk meg til å snu sidene for å finne ut hva som skjedde videre. Alt i alt en svært sjarmerende bok.»

Washington Independent Review of Books

«Kwok har skapt en sjarmerende heltinne som leseren lett kan gå inn i danseskoene til. Charlie møter mange av de samme dilemmaene som moderne unge kvinner: balansen mellom en krevende familie og karriere uten å ofre for mye av noen av dem, valget mellom å følge kjærligheten når det kan bety å oppgi en givende karriere. Kwok har evnen til å skildre lidenskapen og sensualiteten i selskapsdans med sin energiske prosa.»

Shelf Awareness

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Mambo i Chinatown:

Føling

Ragnhild Eskeland
Innbundet 
363,- 399,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv