BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

I Never Promised You a Rose Garden

«Marvelous... With a courage that is sometimes breathtaking... (Greenberg) makes a faultless series of discriminations between the justifications for living in an evil and complex reality and the justifications for retreating into the security of madness»

New York Times Book Review
145,-
Paperback
Sendes innen 7 virkedager

Medlemsvurdering:
Denne boka ble først utgitt under pseudonymet Hannah Green, og var en farsott i sin tid. Etter å ha saumfart mammas boksamling valgte jeg denne, både fordi bøker om psykisk syke fasinerer meg, men også fordi den hadde fått mye kritikerros og så interessant ut. Boka starter på veien til sykehuset Deborah skal innlegges på, i bilen med foreldrene, og mesteparten av boka foregår på sykehuset. Vi følger henne i terapi, og får innblikk i den verdenen som eksisterer i hodet hennes, som hun kaller Yr, hvor de har et eget språk, og kongen har makt over henne. Boka er fantastisk skrevet, og slår deg virkelig i ansiktet. Jeg leste boka for et par år siden, og den er en av favorittbøkene mine, jeg husker den fremdeles klart og tydelig. Den har fått kritikk for å ikke være virkelighetstro, men jeg føler ikke den har tatt seg mer frihet enn man har lov til i en roman.

Anna

Detaljer

Forlag
Penguin Classics
Innbinding
Paperback
Språk
Engelsk
Sider
304
ISBN
9780241563427
Utgivelsesår
2022
Format
20 x 13 cm

Om forfatteren

Joanne Greenberg is the author of nineteen books, including I Never Promised You a Rose Garden. She received the Harry and Ethel Daroff Memorial Fiction Award as well as the National Jewish Book Award for Fiction in 1963 for her novel The King's Persons. Her book, In This Sign, was made into a Hallmark Hall of Fame movie called Love Is Never Silent. Greenberg was a volunteer firefighter and paramedic for approximately 15 years.

Anmeldelser

«Marvelous... With a courage that is sometimes breathtaking... (Greenberg) makes a faultless series of discriminations between the justifications for living in an evil and complex reality and the justifications for retreating into the security of madness»

New York Times Book Review

«A rare and wonderful insight into the dark kingdom of the mind»

Chicago Tribune

«Intensely moving»

The Spectator

Kunders vurdering

A
Anna – 20.03.2006

– Denne boka ble først utgitt under pseudonymet Hannah Green, og var en farsott i sin tid. Etter å ha saumfart mammas boksamling valgte jeg denne, både fordi bøker om psykisk syke fasinerer meg, men også fordi den hadde fått mye kritikerros og så interessant ut. Boka starter på veien til sykehuset Deborah skal innlegges på, i bilen med foreldrene, og mesteparten av boka foregår på sykehuset. Vi følger henne i terapi, og får innblikk i den verdenen som eksisterer i hodet hennes, som hun kaller Yr, hvor de har et eget språk, og kongen har makt over henne. Boka er fantastisk skrevet, og slår deg virkelig i ansiktet. Jeg leste boka for et par år siden, og den er en av favorittbøkene mine, jeg husker den fremdeles klart og tydelig. Den har fått kritikk for å ikke være virkelighetstro, men jeg føler ikke den har tatt seg mer frihet enn man har lov til i en roman.

Oppdag mer

Bøker som ligner på I Never Promised You a Rose Garden:

Maiden
Ny!

Maiden

Kate Foster
Paperback 
145,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv