25. september-diktene - Joakim Kjørsvik

25. september-diktene

dikt

«25-september-diktene er alle skrevet som en eloge til kjærligheten og til dikterens kone. Diktene er fulle av koloritt, frie i både form og uttrykk. Noen er stille og tenksomme, så blar man om til en humoristisk og livsbejaende erupsjon! Det er så man må smile. Varm om hjertet og litt glad blir man og.»

, BOK365 Terningkast 6
I «25. september-diktene» samler Joakim Kjørsvik et utvalg av enkle, inderlige og ofte humoristiske kjærlighetsdikt han har skrevet gjennom de ti siste årene. De fleste er henvendt til et navnløst du, og slik sett er denne diktsamlingen en storslagen kjærlighetserklæring. Les mer
Vår pris
199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 199,-

(E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

I «25. september-diktene» samler Joakim Kjørsvik et utvalg av enkle, inderlige og ofte humoristiske kjærlighetsdikt han har skrevet gjennom de ti siste årene. De fleste er henvendt til et navnløst du, og slik sett er denne diktsamlingen en storslagen kjærlighetserklæring. Gjennom stadig nye, lekne, entusiastiske og overraskende måter å beskrive forelskelse og kjærlighet på, bidrar tekstene i «25. september-diktene» til en fornying av moderne og levende kjærlighetspoesi.
ANMELDELSER:

Terningkast 6 Anders Neraal, BOK365

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kolon
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788205546059
Utgave: 1. utg.
Format: EPUB
Filstr: 1.7 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger