Babetta

; Trude Marstein (Oversetter)

«Wähä lykkes med 'Babetta' å skape en ambisiøs tvetydighet som henger igjen, som en virkelig god film du fortsatt tenker på lenge etter at du har forlatt kinosalen.»

Expressen
Da Lou inviterer Katja til å tilbringe sommeren i det solfylte franske slottet hun deler med en eldre fransk filmlegende, griper Katja sjansen. Hun og Lou har vært bestevenner siden de møttes på dramalinjen på videregående, men i løpet av de siste femten årene har livet deres tatt forskjellige retninger. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i
Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Da Lou inviterer Katja til å tilbringe sommeren i det solfylte franske slottet hun deler med en eldre fransk filmlegende, griper Katja sjansen. Hun og Lou har vært bestevenner siden de møttes på dramalinjen på videregående, men i løpet av de siste femten årene har livet deres tatt forskjellige retninger. Katja jobber på en økologisk kafé, mens Lou har blitt filmstjerne etter suksessen med storfilmen «Babetta».

Selv om Lous verden fremstår mer som fantasi enn virkelighet, finner de to likevel tilbake til hverandre og den verdenen hvor de deler alt, nesten som to søstre. Eller som to sider av samme speil? Men det blir fort klart at ikke alt er slik det ser ut, og den ene foruroligende hendelsen avløser den andre. Sannhet blir stadig vanskeligere å skille fra løgn.

Etter sitt store gjennombrudd med romanen «Testamente», er Nina Wähä nå tilbake med en hyllest til filmkunsten med alle dens helter og skurker. «Babetta» er et psykologisk drama som utforsker vennskapets kompleksitet og de ulike rollene vi spiller i livet.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Pax
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 297
ISBN: 9788253043647
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Babetta
Format: 21 x 14 cm
Nr: 8212104
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger