Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Historie om et ekteskap

«Historie om et ekteskap» er en kjærlighetshistorie av i dag, en fortelling om et moderne samliv.

Den handler om Hun og Han og livet de har sammen. Alt går bra, inntil det plutselig ikke går lenger, hva var det som hendte? Romanen undersøker om det er mulig å forstå hva som skjer når noen slutter å elske hverandre. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Historie om et ekteskap» er en kjærlighetshistorie av i dag, en fortelling om et moderne samliv.

Den handler om Hun og Han og livet de har sammen. Alt går bra, inntil det plutselig ikke går lenger, hva var det som hendte? Romanen undersøker om det er mulig å forstå hva som skjer når noen slutter å elske hverandre. Om det er mulig å forstå kjærligheten og hva den gjør med oss. En mann forsøker å skjønne hvordan ekteskapet hans kunne gå i stykker, når han og konen elsket hverandre så sterkt og ville hverandre så vel. Han prøver å finne ut hva som gikk galt, ved å granske alle årene de har hatt sammen som om han var henne.

Terningkast 6: «Geir Gulliksen har en egen måte å skrive og å være i offentligheten på: tydelig og forsiktig på samme tid.... Romanene viser oss at han også er en av de dyktigste forfatterne vi har, ingen skriver så varsomt om relasjoner som Geir Gulliksen»
Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Lydbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788242163585
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Kunders vurdering

M
Mary – 23.01.2018

– Jeg synes den ikke var særlig bra skrevet, ble ikke nysgjerrig. Temaet interessant, men det var ingen bok som jeg ble fanget inn i.

s
ss – 12.12.2016

– engasjerende og insiktsfullt

Ï
υge Haugen – 11.04.2016

– Handler om mann- og kvinnetyper som jeg har møtt. Det de ikke har tenkt over er hva som skjer når den ene forelsker seg i en annen. Mannen møter seg selv i døra, og oppdager etter hvert at det han trodde han kunne tolerere overfor kona, ikke stemte. Kona oppdaget at hun ikke kunne styre forelskelsen. De ble skilt. Taperne ble barna, som gikk fra et trygt hjem til baret rot i løpet av kort tid. Den kona er forelsket i er selvsagt også gift, med tre barn. Så der kan det også ende i skilsmisse med barn som tapere. Som Sissel Gran skal ha sagt, merker du at du holder på å bli forelsket i en annen så hold deg unna hvis du vil bevare ekteskapet.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Historie om et ekteskap:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv