Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Jackie og Maria

en roman om Jackie Kennedy og Maria Callas

Jackie Kennedy er vakker, sofistikert og vurderer å forlate sin mann; en ung og ambisiøs senator. Livet i offentlighetens søkelys er nådeløst, spesielt med en mann som er utro og som knapt har tid til å trøste da hun føder et dødfødt barn. Les mer

99,-

179,- Spar: 80,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp

Lesesommer - e-bøker fra 49,- Velg flere her

Jackie Kennedy er vakker, sofistikert og vurderer å forlate sin mann; en ung og ambisiøs senator. Livet i offentlighetens søkelys er nådeløst, spesielt med en mann som er utro og som knapt har tid til å trøste da hun føder et dødfødt barn. En invitasjon til Aristoteles Onassis' luksuriøse yacht ender med å forandre hennes liv.
Maria Callas er verdens beste sopran, på høyden av karrieren. En dag introduseres hun for Aristoteles Onassis, verdens rikeste mann og gresk, som henne selv. Fastlåst i et barnløst ekteskap og presset fra operasjefer og nådeløse journalister, er møte med denne smarte og sjarmerende mannen en vidunderlig livsomveltning.
Litt etter litt vikler Maria og Jackies liv seg inn i hverandre i et farlig spill av hemmeligheter, skandaler og løgner. Begge vil ha Ari for seg selv - men hvor langt er de villige til å gå for kjærligheten?

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Bokmål
ISBN
9788203269653
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Jackie and Maria

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Jackie og Maria:

Iggy
Ny!

Iggy

Edy Poppy
Innbundet 
439,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv