Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

La Peregrina

roman

JAMILET VIL VITE SANNHETEN om Señor Peregrinos store kjærlighet, den mystiske, spanske kvinnen Rosa. I nåtid i California får vi fortellingen om hvordan unike vennskapsbånd strekkes når jakten på identitet og familie virvler opp en gjemt fortid. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
JAMILET VIL VITE SANNHETEN om Señor Peregrinos store kjærlighet, den mystiske, spanske kvinnen Rosa. I nåtid i California får vi fortellingen om hvordan unike vennskapsbånd strekkes når jakten på identitet og familie virvler opp en gjemt fortid. Parallellhistorien foregår mange år tidligere i Spania, der Rosa forteller om hvordan hun måtte flykte fra sin landsby, hvor man mente hun bar djevelens merke. Rosa slår seg sammen med sigøynere som dyrker hennes overnaturlige evner. Men Rosa får et kall
for å forandre sitt liv må hun gå pilegrimsveien til Santiago de Compostela. På en måte som bare Cecilia Samartin kan, veves de to kvinneskjebnene sammen til en følsom og overraskende slutt. La Peregrina (pilegrimen) er Samartin -magi på sitt beste. Romanen er en frittstående oppfølger til Señor Peregrino, som er solgt i over 200 000 eksemplarer i Norge.

Medlemsvurdering:
En utrolig fengende bok, som jeg leste uten å ha lest "Senor Petegrino" først, men det gjorde ingenting. Vi møter første gang Rosa som 12 åring i Spania og historien hopper frem i tid til Jamilet i USA, 40 år senere. Så historien går frem og tilbake, noe som gjør boken ekstra spennende og innholdsrik. Romanen er også litt historisk, da man lærer om spanske sigøynere (hovedsakelig kalt gitanoer), iallfall slik de levde før i tiden. Pilegrimsveien til Santiago de Compostela er en viktig og historisk del av boken. Som mange andre lesere har opplevd, så var slutten av romanen forvirrende. Men jeg tror likevel jeg har forstått slutten, selv om jeg aldri kan bli helt sikker, men jeg tror begrepet "overnaturlig" vil hjelpe også deg med å forstå slutten, hvis du velger å lese "La Peregrina". Selv om romanen er dyster til tider, er den full av håp og spenning. Og sterkt preget av å være en kjærlighetsroman.

Victoria

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Juritzen forlag
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788282052696
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
La Peregrina
Serie
Jamilet 2

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

V
Victoria – 23.05.2020

– En utrolig fengende bok, som jeg leste uten å ha lest "Senor Petegrino" først, men det gjorde ingenting. Vi møter første gang Rosa som 12 åring i Spania og historien hopper frem i tid til Jamilet i USA, 40 år senere. Så historien går frem og tilbake, noe som gjør boken ekstra spennende og innholdsrik. Romanen er også litt historisk, da man lærer om spanske sigøynere (hovedsakelig kalt gitanoer), iallfall slik de levde før i tiden. Pilegrimsveien til Santiago de Compostela er en viktig og historisk del av boken. Som mange andre lesere har opplevd, så var slutten av romanen forvirrende. Men jeg tror likevel jeg har forstått slutten, selv om jeg aldri kan bli helt sikker, men jeg tror begrepet "overnaturlig" vil hjelpe også deg med å forstå slutten, hvis du velger å lese "La Peregrina". Selv om romanen er dyster til tider, er den full av håp og spenning. Og sterkt preget av å være en kjærlighetsroman.

S
SK – 13.07.2012

– En bok som må leses:)! Veldig fin god bok, og en bok som må førdøyes da den er lest! Den beste boken jeg har lest!!

S
Sylvia Kjennerud – 07.07.2012

– Dette er virkelig en god bok å anbefalle:)! En bok en må fordøye før en begynner på en annen bok! En bør først ha lest "Senor Peregrino" av samme forfatter.

S
Sylvia Kjennerud – 04.07.2012

– En veldig fin bok! Den beste jeg har lest, og den bør leses.

M
Maja – 07.01.2012

– Dette er en bok du vil ha store problemer med å legge fra deg! Jeg fikk spørsmål om det ikke var kjedelig å bli så fort ferdig med den, men jeg klarte rett og slett ikke å stoppe å lese... Cecilia Samartin tar deg med på en utolig reise gjennom tid, sted og kultur. Vi får møte mange personligheter, på både godt og vondt, som blir beskrevet på en så levende måte at man føler at man kjenner karaterene. Hun tar oss med igjennom fantastiske landskap og utrolige hendelser. Man blir helt betatt av fortellingen og personene i den. Jeg vil virkelig anbegale denne boken til de som vil ha en god leseopplevelse, uansett hvilke typer bøker man leser til vanlig!

Oppdag mer

Bøker som ligner på La Peregrina:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv