Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Minnenes melodi

Året er 1958 og Landon Carter er sytten år gammel. Han har gått ut med et par jenter og vært forelsket en gang allerede. Den siste jenta i landsbyen han hadde trodd han kunne falle for er prestens datter, Jamie Sullivan. Les mer

136,-

149,- Spar: 13,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Året er 1958 og Landon Carter er sytten år gammel. Han har gått ut med et par jenter og vært forelsket en gang allerede. Den siste jenta i landsbyen han hadde trodd han kunne falle for er prestens datter, Jamie Sullivan.

Hun har alltid Bibelen i skoleveska og tar seg av sin far, som er enkemann. Tilfeldighetene gjør at Landon blir Jamies partner på en dansetilstelning, og han får en ny innsikt i menneskelige følelser som leder ham til å ta en overraskende beslutning. © FS Informasjonstjenester

Medlemsvurdering:
Da jeg begynte å lese denne boka syntes jeg den var,vel, nokså alminnelig. Har vel heller aldri vært så fan av kjærlighetsbøker, så jeg leste den med stor skepsis, og egentlig fordi jeg ikke hadde noen annen bok for hånden. Men denne boken er virkelig noe for seg selv. Den liksom griper fatt i hele følelsespekteret ditt, sinne frustrasjon,latter, glede, lengsel og tårer, og forteller en gripende historie som godt kunne vært sann. Mer vil jeg ikke røpe, for da blir det ikke noe spennende for deg. Men jeg sier bare en ting: Les den!

boritz

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Egmont Hjemmets bokforl.
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
193
ISBN
9788259023902
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2000
Originaltittel
A walk to remember
Format
19 x 14 cm

Kunders vurdering

A
Anne-Lynn – 25.06.2019

– Nicholas Sparks har skrevet bedre bøker enn denne. Kanskje er mine forventninger for store, men mer enn to sterner kan det ikke bli.

s
studenten – 26.06.2007

– Nicholas Sparks har her skrevet en relativt kjedelig kjærlighetsroman. Den handler om 57 år gamle Langdon som tenkte på en hendelse som skjedde for 40 år siden, den gangen han forelsket seg i prestedatteren Jamie. Derfor bar boka litt vel mye preg av å være kristendomsrelatert. Dette var ekte kjærlighet, og i bunn og grunn var dette den mest romantiske boka jeg har lest. Handlingen var likevel for ensformig, hovedpoenget (som var utrolig overraskende), kom ikke før svært sent i romanen, og da var jeg allerede lei. Språket var godt, og det passet bra til handlingen. Hadde ikke boka handlet så mye om Gud og Jesus, kunne den vært bedre. Den er helt grei når man ikke har noe annet å lese, men den er ikke førstevalget mitt.

b
boritz – 27.06.2005

– Da jeg begynte å lese denne boka syntes jeg den var,vel, nokså alminnelig. Har vel heller aldri vært så fan av kjærlighetsbøker, så jeg leste den med stor skepsis, og egentlig fordi jeg ikke hadde noen annen bok for hånden. Men denne boken er virkelig noe for seg selv. Den liksom griper fatt i hele følelsespekteret ditt, sinne frustrasjon,latter, glede, lengsel og tårer, og forteller en gripende historie som godt kunne vært sann. Mer vil jeg ikke røpe, for da blir det ikke noe spennende for deg. Men jeg sier bare en ting: Les den!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Minnenes melodi:

Arven
Ny!

Arven

Victoria Hislop
Innbundet 
449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv