Om utregning av romfang

1

; Trude Marstein (Oversetter)

Serie: Om utregning av romfang 1

«Sikkert er det at Balle skriver stor litteratur. (...) Hennes lyttende språk suger leseren inn i en varsomt sansende erkjennelsesskrift med hint av thrillerens ubehag og smygende klaustrofobi.»

, VG Terningkast 5
Ute på en kort reise opplever Tara Selter plutselig at tiden er gått i stykker. Hun står fast i attende november og dagen gjentar seg om og om igjen. Hun reiser hjem til ektemannen Thomas, som ikke er fanget i tiden som henne. Les mer
Vår pris
199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 199,-

(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Ute på en kort reise opplever Tara Selter plutselig at tiden er gått i stykker. Hun står fast i attende november og dagen gjentar seg om og om igjen. Hun reiser hjem til ektemannen Thomas, som ikke er fanget i tiden som henne. Hver morgen må hun forklare ham om sin virkelighet med vissheten om at neste dag vil forløpe på samme måte. Mens de prøver å tilpasse seg den regnfulle novemberdagen, begynner de å forstå konsekvensene av tidens stillstand.

.

Om utregning av romfang 1 er en stor litterær begivenhet. Solvej Balle har brukt trettifem år på dette prosjektet som skal bestå av sju bøker. De tre første bøkene er nominert til Nordisk råds litteraturpris og har fått en fabelaktig mottakelse i hjemlandet Danmark.


VINNER AV NORDISK RÅDS LITTERATURPRIS 2022
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Gabriel Michael Vosgraff Moro, VG

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Press
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 211
ISBN: 9788232805433
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Om udregning af rumfang 1
Format: 20 x 14 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger