Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Sannheten du aldri fikk

Sannheten du aldri fikk er en gripende roman av Kelly Rimmer om løgner og fortielser innad i familien.Beth Walsh er hjemme i fødselspermisjon med sønnen og melder seg frivillig til å rydde ut av hjemmet hun vokste opp i. Les mer

229,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Sannheten du aldri fikk er en gripende roman av Kelly Rimmer om løgner og fortielser innad i familien.Beth Walsh er hjemme i fødselspermisjon med sønnen og melder seg frivillig til å rydde ut av hjemmet hun vokste opp i. Hun og de tre søsknene hennes har nylig måttet flytte sin demente far på sykehjem.
Hun blir overrasket over å finne døren til det gamle lekerommet på loftet låst, og sjokkert da hun kommer seg inn dit og finner et komplett kaos av farens malerier, søppel, gamle papirer - og mellom alt sammen: løsrevne dagboknotater, skrevet av moren hun og søsknene ble fortalt at døde i en bilulykke da de var små.

Side for side pusler Beth sammen historien til en kvinne som led av alvorlige fødselsdepresjoner, og en fortelling om en mann som minner lite om den kjærlige faren Beth og søsknene har vokst opp med. Beth strever selv med den nye rollen som mor, og oppdager etter hvert at hun kan ha mer til felles med sin egen mor enn hun ante.

«Tilhengere av Jodi Picoult og Kristin Hannah har nå fått en ny favorittforfatter.» Sally Hepworth, bestselgende forfatter

«Alt Kelly Rimmer tar i, blir til gull.» SheReads

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202773373
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
Truths I never told you

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Sannheten du aldri fikk:

De tre

Valérie Perrin
Innbundet 
384,- 439,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv