Sannheten du aldri fikk

; Anita Garmannslund (Oversetter)

Sannheten du aldri fikk er en gripende roman av Kelly Rimmer om løgner og fortielser innad i familien.Beth Walsh er hjemme i fødselspermisjon med sønnen og melder seg frivillig til å rydde ut av hjemmet hun vokste opp i. Les mer
Vår pris
157,-
Spar
22,-

Veil. pris: 179,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

E-bok
Legg i
E-bok
Legg i
Vår pris: 157,-
Spar: 22,-

Veil. pris: 179,-  (E-bok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Bokkilden-app | Kindle

Sannheten du aldri fikk er en gripende roman av Kelly Rimmer om løgner og fortielser innad i familien.Beth Walsh er hjemme i fødselspermisjon med sønnen og melder seg frivillig til å rydde ut av hjemmet hun vokste opp i. Hun og de tre søsknene hennes har nylig måttet flytte sin demente far på sykehjem.
Hun blir overrasket over å finne døren til det gamle lekerommet på loftet låst, og sjokkert da hun kommer seg inn dit og finner et komplett kaos av farens malerier, søppel, gamle papirer - og mellom alt sammen: løsrevne dagboknotater, skrevet av moren hun og søsknene ble fortalt at døde i en bilulykke da de var små.

Side for side pusler Beth sammen historien til en kvinne som led av alvorlige fødselsdepresjoner, og en fortelling om en mann som minner lite om den kjærlige faren Beth og søsknene har vokst opp med. Beth strever selv med den nye rollen som mor, og oppdager etter hvert at hun kan ha mer til felles med sin egen mor enn hun ante.

«Tilhengere av Jodi Picoult og Kristin Hannah har nå fått en ny favorittforfatter.» Sally Hepworth, bestselgende forfatter

«Alt Kelly Rimmer tar i, blir til gull.» SheReads
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Norsk Bokmål
ISBN: 9788202773373
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Truths I never told you
Format: EPUB
Filstr: 1.4 MB
Vannmerket
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger