Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den beste av alle verdener

roman

En gripende og ambisiøs roman om håp og fortellingenes magi.
Hovedpersonene i Den beste av alle verdener prøver å finne ut av verdenen som omgir dem: Anna og Omeir på hver sin side av bymurene under beleiringen av Konstantinopel i 1453, tenåringsidealisten Seymore under et angrep på et bibliotek i dagens Idaho, og Konstance, som befinner seg på et interstellarisk skip, tiår fram i tid. Les mer

349,-

399,- Spar: 50,-

Sendes innen 1 virkedag
En gripende og ambisiøs roman om håp og fortellingenes magi.
Hovedpersonene i Den beste av alle verdener prøver å finne ut av verdenen som omgir dem: Anna og Omeir på hver sin side av bymurene under beleiringen av Konstantinopel i 1453, tenåringsidealisten Seymore under et angrep på et bibliotek i dagens Idaho, og Konstance, som befinner seg på et interstellarisk skip, tiår fram i tid. De er alle drømmere og outsidere som finner styrke og håp når de står midt i det ukjente.

Som en rød tråd gjennom hele fortellingen går den eldgamle teksten om Aethon, som lengter etter å bli til en fugl, slik at han kan fly til et paradis i himmelen. Denne historien gir trøst og mystikk til bokens uforglemmelige karakterer. Pulitzerpris-vinner Anthony Doerr har skapt en kaleidoskopisk fortelling som viser hvor tett knyttet vi er til hverandre, til dem som levde før oss, og til dem som vil være her etter oss.

Den beste av alle verdener er en hyllest til fortellingenes magi, og er en vakker og forløsende roman om å ta vare på bøkene, jorda og menneskenes hjerte.

«Et praktfullt flettverk av historier.»
Library Journal, Starred Review

«Magisk litterært puslespill.»
Kirkus Review, Starred Review

«En fantastisk gave av en roman.»
Booklist, Starred Review

«Et underverk.»
Publishers Weekly, Starred Review

«Skriv en bok ut fra ideen om at kloden vår er som et slags bibliotek, og vi er med fra første side. Dediser boka til bibliotekarer, Anthony Doerr, og vi er med til siste side og enda lenger enn det. Den gudbenådede historiefortelleren som ga verden Alt lyset vi ikke ser i 2014, er tilbake med enda en lysende, bredt anlagt roman som lykkes i føre sammen tre ulike tidsperioder og fem vidt forskjellige hovedpersoner i en gripende fortelling om ansvaret vi har for å forvalte elementene - inkludert bøkene - som knytter oss sammen.» Canadian Living

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
681
ISBN
9788205556096
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Cloud cuckoo land
Format
21 x 14 cm
Nr
8190194

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den beste av alle verdener:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fri
229,-

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
229,- 399,-
 
Stormen
299,-

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
299,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv