Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Store forventninger

"Min fars slektsnavn var Pirrip og mitt døpenavn Philip, og da jeg var liten, klarte jeg ikke å uttale noen av navnene i noen lengre eller mer utførlig form enn Pip. Dermed uttalte jeg navnet mitt Pip, og alle kalte meg for Pip. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
"Min fars slektsnavn var Pirrip og mitt døpenavn Philip, og da jeg var liten, klarte jeg ikke å uttale noen av navnene i noen lengre eller mer utførlig form enn Pip. Dermed uttalte jeg navnet mitt Pip, og alle kalte meg for Pip."

Navnet i denne sterkt forkortede form er alt Pip har igjen etter sine foreldre da vi først møter ham i Charles Dickens' "Store forventninger". Et skrekkinnjagende møte på en kirkegård i Kents myrlandskap åpner beretningen om Pips vandring gjennom livet. Vi følger ham fra barndommen hos hans dominerende søster og hennes underkuede, hjertegode ektefelle, smeden Joe, gjennom et liv som ung gentleman som lever høyt på midlene fra en mystisk, ukjent velgjører. Fortellingen kulminerer med den store personlige krisen som snur opp ned på alle hans store forventninger til et liv fylt av suksess, velstand og lykke.
I skildringen av Pips modningsprosess henter Dickens frem det beste i sin barokke fortellerevne, samtidig som han bygger en uforglemmelig miljø- og samfunnsskildring.

Medlemsvurdering:
«Store forventninger» er en bok som virkelig gir leserglede. Charles Dickens kan det å engasjere med sine historier, fra perm til perm. Og denne er intet unntak. Gjennom historien får man et godt innsyn i Pips oppvekst, fra barndom til voksenlivet. Pip opplever kraftige omveltninger i sitt liv når han plutselig får en ukjent "sponsor", hvilket fører til at han får nye forventninger til fremtiden. «Store forventninger» er ingen gla' historie, men klarer allikevel å blir fortalt med et glimt i øyet, takket være et fascinerende persongalleri. Orginal historie, med en meget smart intrige. Anbefales på det varmeste!Løp og kjøp!

lanis

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
772
ISBN
9788203217951
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2012
Originaltittel
Great expectations
Format
21 x 13 cm

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

l
lanis – 22.09.2006

– «Store forventninger» er en bok som virkelig gir leserglede. Charles Dickens kan det å engasjere med sine historier, fra perm til perm. Og denne er intet unntak. Gjennom historien får man et godt innsyn i Pips oppvekst, fra barndom til voksenlivet. Pip opplever kraftige omveltninger i sitt liv når han plutselig får en ukjent "sponsor", hvilket fører til at han får nye forventninger til fremtiden. «Store forventninger» er ingen gla' historie, men klarer allikevel å blir fortalt med et glimt i øyet, takket være et fascinerende persongalleri. Orginal historie, med en meget smart intrige. Anbefales på det varmeste!Løp og kjøp!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Store forventninger:

Emma

Jane Austen
Innbundet 
199,-

Småen

Alphonse Daudet
Nedlastbar lydbok 
262,- 299,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

1794
169,-

1794

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
169,- 379,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv