BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Augustblå

Deborah Levy kommer nærmere perfeksjon for hver bok hun skriver.
New York Journal of BooksElsa M. Anderson er på høyden av sin karriere som konsertpianist. Midtveis under en konsert i Wien gjør hun en feil i fremføringen av Rakhmaninovs pianokonsert nummer 2, og i stedet for å samle seg og starte på nytt, reiser hun seg og går av scenen. Les mer

399,-
Innbundet
Ventes til lager 30.05.2024
Deborah Levy kommer nærmere perfeksjon for hver bok hun skriver.
New York Journal of BooksElsa M. Anderson er på høyden av sin karriere som konsertpianist. Midtveis under en konsert i Wien gjør hun en feil i fremføringen av Rakhmaninovs pianokonsert nummer 2, og i stedet for å samle seg og starte på nytt, reiser hun seg og går av scenen. Hun opptrer aldri igjen.

I tiden som følger må Elsa stå rakrygget i et enormt press fra omverdenen, venner og bekjente, som alle vil at hun skal begynne å spille igjen. Hun trekker seg tilbake og reiser til Athen, hvor hun begynner å jobbe som pianolærer.

En dag, på et loppemarked, ser hun en fremmed kvinne som er nifst lik henne selv. Hun blir fascinert av et par mekaniske dansende hester, men fordi hun somler, kjøper den andre kvinnen hestene rett foran nesen hennes. Hun klarer siden verken å glemme hestene eller kvinnen.

Når Elsa deretter reiser gjennom Europa og til Paris, er det med skyggen av den mystiske dobbeltgjengeren som følgesvenn. I letingen etter å gjenskape seg selv i en annens bilde, flykter hun både fra fortiden og talentet sitt.

Augustblå er en nydelig roman om identitet, gjenfødelse og melankoli - og om å finne igjen seg selv og starte på nytt.OVERSATT AV AGNETE ØYE

Detaljer

Forlag
Solum Bokvennen
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
ISBN
9788256029457
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
August blue

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Augustblå:

Globus

Sarah Smith Ogunbona
Innbundet 
318,- 349,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv